Bokselegende tapte kampen mot kreften

Joe Frazier ble 67 år gammel.

GLANSDAGENE: Joe Frazier slår til Muhammad Ali under en kamp i Madison Square Garden i 1971. Nå har Frazier gått bort. Foto: All Over Press
GLANSDAGENE: Joe Frazier slår til Muhammad Ali under en kamp i Madison Square Garden i 1971. Nå har Frazier gått bort. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at bokselegenden Joe Frazier sin tøffeste kamp så langt i livet. Den tidligere tungvektsmesteren hadde nemlig fått påvist leverkreft og var innlagt på et sykehus i Philadelphia.

Nå har Frazier gått bort. Han ble 67 år gammel.

Dødsfallet ble bekreftet av hans familie senere mandag.

Frazier, som også huskes for «Thrilla in Manila»-kampen mot Muhammad Ali (69) i 1975, møtte Ali i ringen tre ganger.

- Nyheten om Joe er vanskelig å tro og er enda vanskeligere å akseptere, sa Muhammad Ali i en kommentar da det ble kjent at hans tidligere motstander var rammet av kreft.

Det var Fraziers familie som først meldte om dødsfallet gjennom en pressemelding, skriver AP.

- Vi, familien til den olympiske mesteren i tungvektsboksing fra 1964, tidligere tungvektsmester og internasjonal boksings hall of fame-medlem «Smokin» Joe Frazier, beklager å måtte informere deg om hans bortgang, står det i pressemldingen.

Og:

- Han ble overført fra dette livet som «en av guds menn» på kvelden 7. november, 2011 i sitt hjem i Philadelphia, Pennsylvania. Vi takker for dine bønner, for vår far og for enorm støtte og kjærlighet, sies det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bokselegende fikk sjokk av legene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer