Bokselegende sjekket inn på rehab

- Som alle andre har jeg mine feil, sier Oscar De La Hoya.

PÅ REHAB: Den tidligere OL-vinneren og ti ganger verdensmesteren i boksing, Oscar De La Hoya, sjekket nylig inn på rehab i California. Foto: UPI
PÅ REHAB: Den tidligere OL-vinneren og ti ganger verdensmesteren i boksing, Oscar De La Hoya, sjekket nylig inn på rehab i California. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske bokselegenden Oscar De La Hoya sjekket nylig inn på rehab på et hemmelig sted i California.

Bare to år etter at tidligere OL-vinner «The Golden Boy» forlot bokseringen for godt, sliter han med rusmisbruk. 

Nå tar han oppgjør med problemene, og sjekket selv inn på rehab. 

- Som alle andre har jeg mine feil, og vil vil ikke være en av dem som er redd for å innrømme sine feil, sier De La Hoya ifølge Mirror.co.uk.

De La Hoya, som entret bokseringen allerede som seksåring og siden ble verdensmester hele ti ganger er vant til å takle utfordringer og håndterer rusproblemene på samme måte.

- Gjennom hele karrieren min har jeg alltid tatt en utfordring på strak arm, og dette er en utfordring på samme måte, sier den pensjonerte bokseren.

Og De La Hoya burde ha penger nok til å dekke rehab-utgiftene. Ifølge Wikipedia har ingen annen bokser generert mer penger enn ham i ringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skandalebildene var falske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer