Boksedronningen vil kun danse med Nadya

Cecilia Brækhus innrømmer at dersom hun skulle vært med i «Skal vi danse», så måtte hun ha danset med sin gode venninne Nadya Khamitskaya.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den nybakte verdensmesteren i boksing Cecilia Brækhus (31) tok seg en etterlengtet frikveld på «Skal vi danse» for å heie på venninnen Nadya Khamitskaya (30). 

Til tross for at hun gleder seg over venninnens danse-suksess, hadde hun, som mange andre kjendiser, takket nei til å stille opp i programmet. 

- Jeg hadde sagt tusen takk, men jeg er ikke ferdig med boksingen og har mange år igjen. Jeg har mye å oppnå, men kanskje hvis jeg hadde fått danset med Nadya, sier hun til Seoghør.no.  

Nadya og Cecilia traff hverandre for første gang for fem-seks år siden på nyttårsaften i Bergen. 

- Vi møttes på en fest, og ingen av oss var vel helt edrue. Vi begynte å snakke med hverandre og fant fort tonen. Så har vi holdt kontakten etter det, forteller Cecilia.

- Danser dere ofte når dere er ute sammen?

- Vi danser bollywood, neida.. Vi tar et glass vin og snakker bare. Vi ser hverandre ikke så ofte, så vi må jo oppdatere hverandre.  

Nylig ble Cecilia Brækhus verdens beste kvinnelige bokser. Hun takker Norge for all støtten hun har mottatt i etterkant. 

- Den siste tiden har vært fin. Det er helt fantastisk å se støtten jeg har fått. Jeg er veldig glad og på et lykkelig sted nå. Men jeg har ikke fått tid til å slappe av. Jeg har mange prosjekter på gang. Til uken lanserer jeg bok også er det TV-aksjonen på tirsdag.  

Se video øverst i saken. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Disse takket nei til «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer