SANGSTJERNE-ANNONSE: Alle deltakerne i Sangstjerne figurerte på annonsene i VG og Dagbladet, med anmelderes uttalelser under bildene. "Kulturjournalistene fryder seg" heter det under annonsen for programmet.  Foto: Faksimile av annonsen
SANGSTJERNE-ANNONSE: Alle deltakerne i Sangstjerne figurerte på annonsene i VG og Dagbladet, med anmelderes uttalelser under bildene. "Kulturjournalistene fryder seg" heter det under annonsen for programmet. Foto: Faksimile av annonsenVis mer

Boikott etter sur annonse

Da Marianne Aulie (35) så denne annonsen, gikk hun til TV 3-boikott.

SEHER.NO: Torsdag morgen gikk Marianne Aulie ut i Dagbladet og raste mot Kathrine Sørlands syrlige bemerkninger etter det første programmet av Sangstjerne, da programlederen uttalte at nordmenn liker å se kjendiser drite seg ut.

Senere på dagen fikk Aulie høre om annonsen som sto i Dagbladet og VG, der det underbildet av henne står "Sang surere enn salami". Da fikk kunstneren nok av TV 3.

-Jeg fikk en telefon om annonsen. Da jeg så den, ble jeg svimmel. Alt falt på plass, sier Aulie til Dagbladet.

Til tross for Sørlands uttalelser hevder arttisten at hun fram til hun så annonsen var fast bestemt på å gjøre sitt beste torsdag kveld. Men da annonsen kom, bestemte hun seg for å droppe programmet.

Sa da prøvene på Sangstjerne begynte torsdag ettermiddag dukket ikke den omdiskuterte kunstneren opp. Da ble det lagt kriseplan hos TV3.

Da klokken ble 19.30, og det kun gjensto en halv time til sending, bestemte TV3 seg for å ikke la Marianne Aulie delta i konkurransen dersom hun mot formodning skulle dukke opp. Men det gjorde hun aldri heller.

-Vi vet ikke hva som har skjedd med henne. Vi har prøvt å ringe i hele dag, men vi får ikke tak i henne, sa presseansvarlig for Sangstjerner Øystein Hygen Christensen til Seher.no.

- Jeg føler meg misbrukt av TV 3. Nå skjønner jeg hvorfor de ville ha med meg, de ville ha med en klovn i showet. De trenger majornetter for å få showet til å gå opp, og jeg er helt perfekt fordi jeg er kontroversiell, sier Aulie til Dagbladet.

Aulie mener hun er blitt ført bak lyset av TV 3. Og hun reagerte på at ingen fra kanalen gikk ut å forsvarte programmet etter at blant annet Dagbladets anmelder kalte showet ”En blanding av freakshow og sangkonkurranse. Annonsen torsdag var dråpen som fikk begeret til å renne over.

-Det gikk opp for meg hvorfor TV 3-ledelsen ikke hadde forsvart programmet. Kanskje det virkelig var et freakshow, sier hun.

-Jeg trodde det var et talentshow, ikke et freakshow. Jeg trodde det skulle bli et oppbyggelig program – mer som ”Skal vi danse” – som selvfølgelig er underholdning, men et program der du blir backet opp, sier hun.