- Bodybuilding reddet meg fra selvmord

Den tidligere fotomodellen Jodie Marsh jubler etter at hun byttet karriere.

FRA SEXY STIL TIL SIX-PACK: Den tidligere glamourmodellen Jodie Marsh er ikke til å kjenne igjen, etter at hun begynte med bodybuilding. Foto: All Over
FRA SEXY STIL TIL SIX-PACK: Den tidligere glamourmodellen Jodie Marsh er ikke til å kjenne igjen, etter at hun begynte med bodybuilding. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Jodies nye liv nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Jodie Marsh (33) var kjent som en av Storbritannias mest populære glamourmodeller, da hun i fjor plutselig begynte på en ny karriere som bodybuilder.

Nå sier hun i et intervju med The Sun, at avgjørelsen om den dramatiske forandringen skyldtes at hun lenge hadde slitt med selvmordstanker.

Nedturen startet da hun i 2006 ble den første som ble stemt ut av den britiske kjendisversjonen av Big Brother.

- Seks måneder etter at jeg røk ut av Big Brother, bestemte jeg meg for å ta livet mitt. Jeg var lei av at alle var grusomme mot meg.

- Jeg regnet med at det enkleste var å kjøre en bil inn i en lyktestolpe, så jeg begynte å tenke på hvilken bil jeg skulle bruke og hvor fort jeg skulle kjøre.

Jodie klarte imidlertid med hjelp av gode venner å holde selvmordstankene på avstand, og da hun i 2011 begynte med fitness-trening og bodybuilding, forsvant de for godt.

I mai vant hun sin klasse i en internasjonal konkurranse i USA.

- Jeg vet at folk ser alle musklene og synes det er rart, men når jeg ikke strammer dem, ser jeg bare liten og feminin ut.

- Jeg har aldri hatt så mye støtte og det føles bra. Spesielt med tanke på hvor ille tingene var, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg mer sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer