Neil Currey

Bodybuilder (34) er død

- Jeg er tom for ord, sier Neil Curryes trener etter den triste nyheten.

KROPPSBYGGER: Neil Currey var en kjent bodybuilder som deltok i flere store konkurranser. Foto: Instagram
KROPPSBYGGER: Neil Currey var en kjent bodybuilder som deltok i flere store konkurranser. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Bodybuilder Neil Currey er død. Det bekrefter hans tidligere trener Milos Sarcev i et innlegg på Instagram. En rekke internasjonale medier har også omtalt dødsfallet.

- Sjokkerende og hjerteskjærende nyheter. Det siste jeg husker var det smilende ansiktet hans etter at han vant New York Pro og kvalifiserte seg for Mr. Olympia, som var hans store drøm. Jeg er tom for ord og fylt med smerte, skriver Sarcev på Instagram.

Reality-programmet «Below Deck» følger hverdagen til mannskapet ombord på en luksusyacht under chartersesongen, men serien har bydd på en rekke dramatiske hendelser. Video: TV 2 Play / Rød Løper Vis mer

Currey har deltatt både i den internasjonalt anerkjente konkurransen Mr. Olympia, og i VM.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

En rekke personer i det internasjonale kroppsbyggermiljøet har delt sine kondolanser.

En person er bekreftet omkommet etter en flykrasj under en «gender reveal party» i Mexico 2. september. Video: Twitter/X Vis mer

- Arbeidsmoralen hans var bedre enn noen andres. Han hadde så mye potensial han ennå ikke hadde fått ut, skriver den kanadiske bodybuilderen Fouad Abiad.

Nyheten om britiske Curreys bortgang kommer dager etter at det kvinnelige kroppsbyggingsikonet Lisa Lyon døde 70 år gammel.

LES OGSÅ: Truet med skilsmisse

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer