- Bodde på et bordell da jeg var 15

«That '70s Show»-stjernen synes det var en interessant opplevelse.

TV-STJERNE: Laura Prepon gjør for tiden stor suksess i "Orange is the New Black". Her spiller hun bifile Alex Vause som har et forhold til Piper Chapman, spilt av Taylor Schilling (til høyre på bildet).  Foto: Dave Allocca/Startraksphoto.com/
TV-STJERNE: Laura Prepon gjør for tiden stor suksess i "Orange is the New Black". Her spiller hun bifile Alex Vause som har et forhold til Piper Chapman, spilt av Taylor Schilling (til høyre på bildet). Foto: Dave Allocca/Startraksphoto.com/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lauren Prepon (34) startet karrieren sin som modell før hun begynte å jobbe som skuespiller.

Da hun bare var 15 år flyttet hun til Europa alene, og stedet hun endte opp på imponerte neppe foreldrene hennes.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, forteller hun ifølge Contactmusic.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant».

I åtte år spilte Lauren rollen som Donna i komiserien «That '70s Show» sammen med blant annet Ashton Kutcher og Mila Kunis - som ble kjærester utenfor settet.

Nylig avslørte Prepon at hun skal være brudepike når bryllupet står.

- De skal gifte seg, vi vet bare ikke når ennå, sa hun.

Nå er 34-åringen aktuell som en av hovedrollene i den populære Netflix-serien «Orange is the New Black».

LES OGSÅ: Hun er virkelighetens Piper fra «Orange is the New Black»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer