Boblende glad 18-åring

Lisa fra Porsgrunn er god på bobler, men mangler bil. Det kan bli en god kombinasjon!

VINNERBOBLE: Med dette bidraget sikret Lisa seg finaleplass.
VINNERBOBLE: Med dette bidraget sikret Lisa seg finaleplass. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bobler over av glede!

- Jeg har så sinnssykt lyst på den bilen! sier 18 år gamle Lisa Melby Johansen fra Porsgrunn. Bilen hun refererer til er Se og Hørs splitter nye Volkswagen Beetle cabriolet, eller "Boble", som den populært blir kalt.

SE HER: Bilen kan bli din!

Men Lisa kan glede seg over å være ett skritt nærmere drømmebilen. Hennes bidrag ble nemlig plukket ut som det beste i første runde av Se og Hørs  "Lag boble, vinn Boble"-konkurranse. Dermed er Lisa sikret finaleplass.

SE HER: Stem på dine favorittbobler!

- Nå kjører jeg scooter, forteller 18-åringen, som til daglig går i andre gym på Porsgrunn Videregående Skole. Lisa holder på å ta lappen, og neste uke er det glattkjøringen som står for tur. Og hva hadde vel vært bedre enn å feire nytt førerkort med ny bil?

- Det ville bety veldig mye for meg. Det er et stort steg å få lappen - og bil, forteller Lisa.

Og at det er mange som har lyst på ny bil i sommer er det ingen tvil om. Se og Hørs Nettredaksjon drukner neste i snakkebobler, og det er vi veldig glade for.

I vår boble-konkurranse finner du fem bilder du kan skrive tekst til. Disse byttes ut hver tirsdag utover sommeren. Underveis kan du være med å stemme fram ukevinnere. De tre som får flest stemmer blir lagt fram for juryen som kårer ukens endelige vinner.Ukevinnerne vil sammen med juryens tre favoritter danne finaleheatet som offentliggjøres i Se og Hør tirsdag 25. juli. Også her vil de tre med flest stemmer bli lagt fram for juryen som tar den endelige avgjørelsen.Vinneren vil bli kunngjort i Se og Hørs utgave tirsdag 1. august.Så klikk deg inn på vår boble-konkurranse, og sett i gang!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer