Bobby stormet ut - og snek seg inn igjen

Forlot kirken irritert rett etter at seremonien begynte.

FORSVANT UNDERVEIS: Sangeren Bobby Brown avbildet utenfor kirken før begravelsen. Like etter at begravelsen begynte skal han ha forsvunnet.  Foto: Ap
FORSVANT UNDERVEIS: Sangeren Bobby Brown avbildet utenfor kirken før begravelsen. Like etter at begravelsen begynte skal han ha forsvunnet. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Like etter at Whitney Houstons begravelse begynte, skal hennes eksmann Bobby Brown ha stormet ut av kirken, ifølge nettstedet TMZ.

Det er ikke klart om Bobby dro fra kirken av egen fri vilje, eller om han ble bedt om å gå. Ifølge Daily Mail stormet Borwn ut av kirken, før han seinere gikk inn igjen via en sidedør.

Brown skal ha blitt kraftig irritert inne i kirken, og forlot den sammen med forloveden.

- Han var frustert over noe, kanskje noen sa noe til ham eller han var i dårlig humør. Det vet jeg ikke, men han kom tilbake like etter, sier et vitne til Daily Mail.

Ifølge en kilde New Jersey Real-Time News refererer hadde Brown med seg ni personer inn i kirken i Newark, og ønsket at de skulle sitte sammen med ham i familiedelen av kirken.

- De ble bedt om å forlate stedet, sier en kilde om de som fulgte Brown inn.

Brown skal ikke ha blitt bedt om å forlate kirken.

- Men han dro med de andre, sier kilden.
 
Da Brown forlot kirken skal han ha satt seg inn i en Cadillac SUV mens han tørket tårer. Like etter dramaet ble Stevie Wonder geleidet inn i kirken.

Pastor Al Sharpton skrev like etter på twitter at: «Jeg er på Whitneys begravelse. Jeg snakket med Bobby Brown og prøvde å ro ham ned, og ikke være en distraksjon i begravelsen. Denne dagen er om Whitney.»

Bobby Brown som var gift med Whitney i 14 år, og som er pappa til Bobbi Kristina, var i utgangspunktet ikke invitert i begravelsen i det hele tatt, men ble offisielt invitert først på dagen for begravelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil sende datteren rett på rehab etter begravelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer