MOR OG DATTER: Bobbi Kristina skal ha slitt med store rusproblemer på samme måte som sin berømte mor Whitney Houston.
 Foto: Broadimage
MOR OG DATTER: Bobbi Kristina skal ha slitt med store rusproblemer på samme måte som sin berømte mor Whitney Houston. Foto: BroadimageVis mer

Bobbi Kristinas tilstand er forverret

- Hun er i Guds hender nå.

SEOGHØR.NO: I slutten av januar i år ble Bobbi Kristina Brown (22) funnet bevisstløs i et badekar i sitt eget hjem.

Det var ektemannen Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonalet tok over.

Brown ble senere lagt i kunstig koma, og har i etterkant ikke vist tegn til fremgang.

Onsdag avslører Bobbis tante, Pat Houston, at niesens situasjon ikke ser bra ut.

- Til tross for fantastisk medisinsk behandling på en rekke pleiehjem, så har tilstanden hennes blitt dårligere. I dag ble hun flyttet til «hospice care» (et hjem hvor det gis omsorg for syke mennesker, spesielt dødssyke. Red.anm).

- Vi takker alle for støtte og bønn. Hun er i Guds hender nå, sier hun i en uttalelse på vegne av familien til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT OPPVEKST: Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere.  Foto: All Over Press
TURBULENT OPPVEKST: Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere. Foto: All Over Press Vis mer

Samme skjebne

En venn av Brown-familien utdyper situasjonen ytterligere til nettstedet.

- Hun er bare hud og bein nå. Hun har mistet vekt og hår. De har tatt godt vare på henne, men hun har ingen muskler igjen i det hele tatt. Det har vært bekymring for at organene vil slutte å fungere.

Bobbi Kristina er datteren til den avdøde, legendariske sangeren Whitney Houston og artisten Bobby Brown (46).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Houston ble funnet på samme måte som datteren, bevisstløs og dopet i et badekar i 2012. Livet hennes sto ikke til å redde, og hun ble kun 48 år gammel.

I 2011 åpnet Bobbi Kristinas far seg om sitt eget dopmisbruk, og innrømmet at han lenge var avhengig av heroin og kokain før han etter mange år skjerpet seg.

LES OGSÅ: - Whitney og Bobbi Kristina ruset seg sammen