Bobbi Kristinas tilstand er forverret

- Hun er i Guds hender nå.

MOR OG DATTER: Bobbi Kristina skal ha slitt med store rusproblemer på samme måte som sin berømte mor Whitney Houston.
 Foto: Broadimage
MOR OG DATTER: Bobbi Kristina skal ha slitt med store rusproblemer på samme måte som sin berømte mor Whitney Houston. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av januar i år ble Bobbi Kristina Brown (22) funnet bevisstløs i et badekar i sitt eget hjem.

Det var ektemannen Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonalet tok over.

Brown ble senere lagt i kunstig koma, og har i etterkant ikke vist tegn til fremgang.

Onsdag avslører Bobbis tante, Pat Houston, at niesens situasjon ikke ser bra ut.

- Til tross for fantastisk medisinsk behandling på en rekke pleiehjem, så har tilstanden hennes blitt dårligere. I dag ble hun flyttet til «hospice care» (et hjem hvor det gis omsorg for syke mennesker, spesielt dødssyke. Red.anm).

- Vi takker alle for støtte og bønn. Hun er i Guds hender nå, sier hun i en uttalelse på vegne av familien til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT OPPVEKST: Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere.  Foto: All Over Press
TURBULENT OPPVEKST: Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere. Foto: All Over Press Vis mer

Samme skjebne

En venn av Brown-familien utdyper situasjonen ytterligere til nettstedet.

- Hun er bare hud og bein nå. Hun har mistet vekt og hår. De har tatt godt vare på henne, men hun har ingen muskler igjen i det hele tatt. Det har vært bekymring for at organene vil slutte å fungere.

Bobbi Kristina er datteren til den avdøde, legendariske sangeren Whitney Houston og artisten Bobby Brown (46).

Houston ble funnet på samme måte som datteren, bevisstløs og dopet i et badekar i 2012. Livet hennes sto ikke til å redde, og hun ble kun 48 år gammel.

I 2011 åpnet Bobbi Kristinas far seg om sitt eget dopmisbruk, og innrømmet at han lenge var avhengig av heroin og kokain før han etter mange år skjerpet seg.

LES OGSÅ: - Whitney og Bobbi Kristina ruset seg sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer