Bobbi Kristina kjemper for livet

I helgen ble Bobbi Kristina funnet livløs i et badekar på samme måten som hennes mor, Whitney Houston, døde tre år tidligere.

TØFF TID: Bobbi Kristina (t.h) har hatt det vanskelig etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde for snart tre år siden. Denne helgen ble 21-åringen funnet bevisstløs i et badekar - et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011.  Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Bobbi Kristina (t.h) har hatt det vanskelig etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde for snart tre år siden. Denne helgen ble 21-åringen funnet bevisstløs i et badekar - et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag ble Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (21), funnet bevisstløs i badekaret hjemme hos seg selv i Roswell, Georgia.

Det var ektemannen hennes Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonellet tok over.

Brown ble senere lagt i kunstig koma for å skåne hjernen, og hennes nærmeste familie har våket over henne siden.

Mandag uttalte de følgende til media i en pressemelding:

– Bobbi Kristina kjemper for livet og er omringet av familien. Som hennes far tidligere uttalte, så ber vi dere om å respektere vårt ønske om ro i denne vanskelige tiden. Tusen takk for alle bønner og lykkeønskninger. Vi setter stor pris på at dere fortsetter å støtte oss, stod det, ifølge E! News.com.

Beveget øynene

Kilder nær familien forteller til TMZ.com at leger har konkludert med at hevelsen i hjernen hennes har gått ned etter at de utførte tester på henne mandag morgen.

I tillegg skal hun ha beveget på øynene og oksygen-nivået i hjernen skal ha gått drastisk ned - noe som alle er gode tegn.

Men ettersom Bobbi Kristina var uten oksygen mellom to til fem minutter, så frykter legene at hun kan ha fått nevrologiske skader i hjernen, skriver nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer