<strong>TØFF TID:</strong> Bobbi Kristina (t.h) har hatt det vanskelig etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde for snart tre år siden. Denne helgen ble 21-åringen funnet bevisstløs i et badekar - et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011.  Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Bobbi Kristina (t.h) har hatt det vanskelig etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde for snart tre år siden. Denne helgen ble 21-åringen funnet bevisstløs i et badekar - et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bobbi Kristina kjemper for livet

I helgen ble Bobbi Kristina funnet livløs i et badekar på samme måten som hennes mor, Whitney Houston, døde tre år tidligere.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag formiddag ble Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (21), funnet bevisstløs i badekaret hjemme hos seg selv i Roswell, Georgia.

Det var ektemannen hennes Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonellet tok over.

Brown ble senere lagt i kunstig koma for å skåne hjernen, og hennes nærmeste familie har våket over henne siden.

<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Whitney Houston slet med rusproblemer i en årrekke, men hun og datteren hadde likevel en god tone. Her opptrer de sammen på «Good Morning America» i New York i 2009.  Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Whitney Houston slet med rusproblemer i en årrekke, men hun og datteren hadde likevel en god tone. Her opptrer de sammen på «Good Morning America» i New York i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mandag uttalte de følgende til media i en pressemelding:

– Bobbi Kristina kjemper for livet og er omringet av familien. Som hennes far tidligere uttalte, så ber vi dere om å respektere vårt ønske om ro i denne vanskelige tiden. Tusen takk for alle bønner og lykkeønskninger. Vi setter stor pris på at dere fortsetter å støtte oss, stod det, ifølge E! News.com.

Beveget øynene

Kilder nær familien forteller til TMZ.com at leger har konkludert med at hevelsen i hjernen hennes har gått ned etter at de utførte tester på henne mandag morgen.

I tillegg skal hun ha beveget på øynene og oksygen-nivået i hjernen skal ha gått drastisk ned - noe som alle er gode tegn.

Men ettersom Bobbi Kristina var uten oksygen mellom to til fem minutter, så frykter legene at hun kan ha fått nevrologiske skader i hjernen, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TURBULENT TID:</strong> Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere.  Foto: All Over Press
TURBULENT TID: Whitney Houston, Bobby Brown og lille Bobbi Kristina avbildet sammen i 1998 på Beverly Hilton Hotel - der sangerinnen døde 14 år senere. Foto: All Over Press Vis mer

Den dramatiske hendelsen inntraff knappe to uker før treårsmarkeringen for Whitney Houstons død.

11. februar 2012 ble «I Will Always Love You»-stjernen funnet livløs i et badekar på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles - dagen før Grammy-utdelingen.

Houston ble erklært død på stedet – 48 år gammel.

Rettsmedisinerne konkluderte den gangen med drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer.

LES OGSÅ: «Power Rangers»-stjerne arrestert for sverd-drap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer