POPULÆR: Bob Dylan har vært en populær artist helt siden 60-tallet. Her er han fotografert under en festivel i USA i 2008. Foto: All Over Press
POPULÆR: Bob Dylan har vært en populær artist helt siden 60-tallet. Her er han fotografert under en festivel i USA i 2008. Foto: All Over PressVis mer

Bob Dylan lukter dritt

Det blåser avføringsstank fra den amerikanske sangerens hus...

SEHER.NO: Bob Dylans (67) naboer klager over en fryktelig stank av avføring og kjemisk toalett, som blåser over til dem fra Dylans hus i Miami, skriver EkstraBladet.

Den amerikanske sangeren er kanskje mest kjent for hiten sin "Blowin' in the Wind", og det er nettopp det som kommer med vinden som har fått det til å koke over for naboene hans.

Helt siden september har naboene til Bobs hus klaget over lukten fra et kjemisk toalett - et såkalt "port-a-potty" - som befinner seg i et utendørs skur og blir benyttet av Dylans private sikkerhetsvakter.

Ifølge EkstraBladet skal myndighetene nå være i gang med å undersøke saken, men den
uutholdelige lukta har allerede fått naboene til Dylan til å ta saken i egne hender.

Cindy Emminger, som er en av Dylans naboer, hevder at hun og hennes åtte år gamle sønn begge har blitt syke av den forferdelige stanken, og har måtte leid inn en kjempevantilator for å blåse stanken tilbake til Dylans hus.

- Det er en skandale. Dylan krenker våre borettigheter, raser Emminger ifølge Reuters.

Bob Dylan er aktuell med det nye albumet "Together Through Life" den 27.april, og om en uke spiller han i Oslo Spektrum.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hun er verdens beste sanger