MOTEBEVISSTE: Shannan Click tok med kjæresten Jack Huston and Shannan Click Billy Reid-visning under moteuken i New York i september. Ved siden av paret sitter den amerikanske skuespilleren Mandy Moore. Foto: All Over Press
MOTEBEVISSTE: Shannan Click tok med kjæresten Jack Huston and Shannan Click Billy Reid-visning under moteuken i New York i september. Ved siden av paret sitter den amerikanske skuespilleren Mandy Moore. Foto: All Over PressVis mer

«Boardwalk Empire»-stjerne blir pappa

Jack Huston venter barn med «Victoria's Secret»-modell.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Jack Alexander Huston (29) og hans amerikanske modellkjæreste Shannan Click (28) venter parets første barn, skriver nettstedet Us Magazine.

Jack har blant annet spilt i «Twilight»-filmen «Eclipse», i tillegg til at han har en stor rolle i den prisbelønnede serien «Boardwalk Empire».

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

Den vordende moren på sin side er en av skjønnhetene i «Victoria's Secret»-gjengen, og har gjort utallige moteshow for blant andre Alexander McQueen, Louis Vuitton og Chanel.

Huston er født inn i en familie med tilknytning til det britiske aristokrati, og er sønn av Lady Margot Lavinia Cholmondeley og Walter Anthony Huston, barnebarn av filmregissør John Huston og nevø til skuespillerne Danny og Anjelica Huston.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vinnis sønn har lært banneord av pappa