Blue Ivy fikk gyngehest til 3 millioner kroner!

- Hun blir sikkert den mest bortskjemte ungen noensinne, sier Jay-Z.

UTE PÅ TUR: Her spaserer Beyonce med nyfødte Blue Ivy stroppet fast til brystet i Central park, New York. Foto: All Over Press
UTE PÅ TUR: Her spaserer Beyonce med nyfødte Blue Ivy stroppet fast til brystet i Central park, New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blue Ivy Carter, datteren til artistparet Beyonce Knowles (30) og Jay-Z (42), vil ifølge sin far bli svært bortskjemt.

- Jeg vet at jeg til syvende og sist kommer til å ende opp med den verste, og mest bortskjemte ungen noensinne, innrømmer rapperen til Oprah’s nye tv-kanal OWN.

Datteren vil ha full kontroll over foreldrenes lommebok og få hva hun vil, sier den nybakte faren, som egentlig heter Shawn Corey Carter.

Allerede har hun fått en babysko-kolleksjon til den nette sum av 115.000 kroner, skriver Daily Mail. Men som ikke det var nok, har stjerneforeldrene kjøpt en gyngehest i solid gull, laget av den japanske gullsmeden Ginza Tanaka. Prisen: 3 millioner kroner.

- Jeg tipper jeg vil bruke ting fra mamma, og ting jeg har lært fra å oppdra mine nevøer og bruke det, sier rapperen om foreldrerollen

Blue Ivy ble født i den 7. januar i år på Lennox Hill Hospital i New York. Allerede to dager etterpå ga Jay-Z ut sangen «Glory» via nettsiden sin. Som handler om datteren, familiehistorikken og hennes lyse framtid i en rik familie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik mistet hun babyvekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer