Blue Ivy, Beyoncé og Jay Z:

Blue Ivy (6) kjøpte kunst for nesten 80 000 kroner

Kjendisdatteren gjør som foreldrene sine.

BLADDE OPP: Seks år gamle Blue Ivy Carter, her fotografert mellom de verdenskjente foreldrene sine, slo på stortromma på en auksjon denne helga. Hun brukte hele 10 000 dollar, nærmere 77 000 kroner, på en skulptur. Hun var også nære å bruke 19 000 dollar på et maleri. Foto: NTB scanpix
BLADDE OPP: Seks år gamle Blue Ivy Carter, her fotografert mellom de verdenskjente foreldrene sine, slo på stortromma på en auksjon denne helga. Hun brukte hele 10 000 dollar, nærmere 77 000 kroner, på en skulptur. Hun var også nære å bruke 19 000 dollar på et maleri. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Barn av verdens rikeste og mest berømte mennesker er ikke helt som alle andre. Mens «vanlige» seksåringer kanskje ville brukt en søndag på lekeplassen, var Beyoncé (36) og Jay Zs (48) datter Blue Ivy deltakende på kunstauksjon.

Den unge hip hop-arvingen har tidligere skapt overskrifter verden over, blant annet for sin rådyre stil. Nok en gang vekker familiens pengebruk oppsikt.

Under en kunstauksjon denne helga, var det imidlertid ikke de berømte foreldrene som brukte store penger. Seksåringen bydde ifølge Vanity Fair flere titalls tusen dollar på flere verk, og endte opp med å bruke hele 77 000 kroner på en skulptur.

Saken fortsetter under videoen:

Svindyr

Det var under den andre årlige Wearable-kunstgallaen at paret og datteren var til stede. Gallaen arrangeres av Tina Knowles Lawson, som er moren til Beyoncé og bestemoren til Blue Ivy. Dette var ikke den eneste familietilknytningen til arrangementet.

Det var nemlig Gloria Carter, Jay Zs mor, som ble hedret for sitt filantropiske arbeid under arrangementet. Solange Knowles, Beyoncés søster, var også til stede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer