Sharon Osbourne:

Blottlegger sexlivet

Ekteparet Osbourne holder seg aktive.

ÆRLIGHET: Ozzy og Sharon Osbourne er kjent for sine friske uttalelser, og skuffer heller ikke denne helga. Nå åpner sistnevnte seg nemlig opp om ekteskapets intime del. Foto: David Fisher / REX / NTB
ÆRLIGHET: Ozzy og Sharon Osbourne er kjent for sine friske uttalelser, og skuffer heller ikke denne helga. Nå åpner sistnevnte seg nemlig opp om ekteskapets intime del. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Rockestjernen Ozzy Osbourne (71) giftet seg med sin Sharon (67) i 1982, i det som var en romantisk seremoni på Hawaii. Det betyr at paret i 2022 kan feire hele 40 år som rette ektefolk.

Samlivet har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser, noe de begge har vært åpne om en rekke ganger. Gjennom en egen realityserie på MTV fikk fans verden over se akkurat hvor sprøtt og dysfunksjonelt det tidvis har vært å være «The Osbournes».

Ekteskapet har de likevel klart å bevare. Noe av det kan trolig skyldes parets særdeles aktive sexliv, noe Sharon Osbourne har valgt å fortelle åpent om i programmet «The Talk».

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Nedgang

- Vi vet alle sammen at Ozzy hadde mye sex. Det er ingen hemmelighet. Han hadde nok for oss begge, flirer hun, ifølge People, og fortsetter:

- Nå blir det litt mindre. Det pleide å være tre ganger om dagen, men det er mye mindre nå. La oss si at det skjer et par ganger i uka, noe som er normalt i et langt forhold, forteller hun til seerne.

De pikante avsløringene kom ikke som lyn fra klar himmel. Damene i programmet snakket om studier som viser at eldre kvinner fortsatt gjerne vil være intime med partnerne sine - selv om de begynner å dra på åra.

DEN GANG DA: I 1982 giftet ekteparet Osbourne seg. Siden den gang har skandalene kommet som perler på ei snor. Her er de fotografert i 1981, den gang Sharon hadde etternavnet Arden. Foto: NTB
DEN GANG DA: I 1982 giftet ekteparet Osbourne seg. Siden den gang har skandalene kommet som perler på ei snor. Her er de fotografert i 1981, den gang Sharon hadde etternavnet Arden. Foto: NTB Vis mer

- For å snakke for de eldre kvinnene her: Når man er i et forhold, går det opp og ned. Avhengig av hvor man er i forholdet, elsker man hverandre ofte mere. Sex endrer seg til å ikke bare handle om sex, men intimitet. Det handler om å være med den personen du elsker, sier hun i programmet.

Osbourne mener at hyrdestunden handler mye om gjensidig respekt når man har vært sammen i mange år. At sommerfuglene forsvinner etter en stund, men at de erstattes med trygghet og varme.

I løpet av ekteskapet har de fått de tre barna Aimée (37), Kelly (35) og Jack (34). De to sistnevnte har valgt å gå i foreldrenes fotspor som offentlige personer, mens eldstedattera har valgt å holde seg unna mediene.

Sidesprang

Det er ikke første gang Sharon Osbourne åpner seg opp om samlivet med ektemannen. Tidligere i år gikk hun hardt ut mot ham, da hun i et intervju røpet at hun på ingen måte hadde vært den eneste kvinnen ektemannen hadde vært med i løpet av forholdet.

Særlig ble det pekt på en affære som Ozzy hadde i 2017, da han bak konas rygg hadde et seksuelt forhold med en frisør.

- Det har vært som et Shakespeare-stykke, kjærlighetshistorien vår. Ozzy har vært en gammel gris når det kommer til damer. Jeg var ødelagt, sa kona til «Good Morning Britain».

Rockeren har uttalt at han, i likhet med narkotika, har vært avhengig av sex. Dette har han slitt med lenge, men han poengterte samtidig at han aldri elsket noen av kvinnene han hadde affærer med. «Er man en junkie, går man etter alt», poengterte han i intervjuet.

Det gikk på ekteskapet løs. Sharon følte seg bedratt, og hadde ikke signert under på noe avtale om at det var greit. Da ektemannen sto frem med dette for første gang, proklamerte hun på direkten at forholdet var over.

BENYTTER SEG AV MULIGHETEN: Deltakerne i «Ex and the City» retter all sin oppmerksomhet på krangelen som oppstår på festen, men Pernille Gagnås og Jonas Torrissen er opptatt med noe helt annet. Video: Dplay / Steffen Pettersen. Reporter: Kine Falch Vis mer

De fant derimot tilbake til hverandre, og hun fikk hevnet seg smått.

- Jeg sa til Ozzy at hvis han noen gang gjorde det her mot meg igjen, skulle jeg klippe av ham håret og klippe i stykker alle klærne hans, sa hun, hvorpå ektemannen avslørte at hun faktisk kuttet av ermene på alle jakkene hans på et tidspunkt.

Heldigvis skulle Ozzy på sikt skjønne at det han drev med ikke sømmet seg. Etter at han falt og skadet seg i fjor vår, noe som sørget for at en gammel skade ble enda verre, fikk han tid til å tenke.

Han måtte også tilbringe mer tid med kona hjemme, og han innså på sikt at det han hadde drevet med var tåpelig.

- Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde gjort så dumme ting som jeg gjorde, men dette er sannheten. Man vet aldri hva man har før det er borte, og jeg trodde jeg hadde mistet alt. Jeg angrer på at jeg har vært med alle disse kvinnene. Jeg er ikke den fyren lenger.

LES OGSÅ: Delte bilde med Hollywood-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer