Blottet underlivet på den røde løperen

Rockestjernens «Maskekvinne» sjokkerte tilskuerne.

<strong>NY KJÆRESTE?:</strong> Det spekuleres i om den maskekledte kvinnen er Mansons nye kjæreste. Hun sjokkerte fotografene ved å stille i en lyserosa kjole som var helt åpen i skrittet. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: Det spekuleres i om den maskekledte kvinnen er Mansons nye kjæreste. Hun sjokkerte fotografene ved å stille i en lyserosa kjole som var helt åpen i skrittet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av maskekvinnen nederst i saken!

SEHER.NO: Da sjokkrockeren Marilyn Manson mandag viste seg fram ute i Los Angeles, hadde han med seg en ny dame.

Manson stilte opp på visningen av filmen «Born Villain» sammen med tre gjester. Men én av dem skilte seg mer ut enn de andre.

Goth-rockeren kysset nemlig på en kvinne som hadde på seg maske - og en kjole som var helt åpen foran skrittet. Og nå spekuleres det i om dette er Mansons nye kjæreste.

Det var mange som forsøkte å finne ut hvem maskekvinnen var. Til slutt klarte E!Online det - sannsynligvis. Ifølge visse kilder skulle den mystiske daten være den britiske modellen China Chow, men ifølge E!Online er det mer trolig at kvinnen er performance-kunstneren Narcissister.

Hun gav uansett fotografene en skikkelig oppvisning. Kvinnen poserte villig iført både Barbie-maske, en blond parykk, hud-lignende hansker med lange, blodrøde negler - og den svært avslørende kjolen.
 
Narcissister hadde tilsynelatende lagt igjen trusene hjemme, men ifølge E!Online dekket hun til skrittet med et såkalt «merkin», en slags parykk for tildekking av kjønnsorganet. 

Den eksentriske kunstneren og danseren har tidligere deltatt i «America's Got Talent». Video av det kan du se nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brukte parykk mellom beina


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer