Blottet seg på parkeringsplass

TV-stjernen Paz de la Huerta viser hud nok en gang...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Boardwalk Empire»-stjernen Paz De La Huerta (28) har tidligere vakt oppsikt for sin utagerende oppførsel og ville livsstil. I fjor drakk hun seg overstadig beruset etter Golden Globe-utdelingen og ble nektet adgang til festen. 

Hun har også ved flere anledninger vist frem undertøyet, blant annet som en del av en kampanje for merket Agent Provocateur. 

Da skuespilleren tok seg en svømmetur i Miami så hun ut til å være i hastverk og tok seg ikke tid til å skifte på et toalett. Som Seoghør.nos eksklusive video viser dro Huerta av seg bikinien midt på en parkeringsplass i Miami Beach. 

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Skjønnheten så sliten ut mens hun knuget en sigarett og tok av seg bikinien i fullt dagslyst. Hun ble tidligere samme dag fotografert på vei inn til et toalett, men merkelig nok gikk hun ikke tilbake dit for å skifte. Istedet viste 28-åringen frem brystene da hun tok av sin blomstrete bikin og erstattet den med en lilla blonde-BH, skriver Radaronline. 

Huertas karriere er full av skandaler. Hun skal blant annet ha blottet brystet under en Lana Del Rey-konsert, hun viste seg også halvnaken da hun strippet på en kjendisfest. Skuespilleren er også kjent for sitt voldsomme temperament og i fjor ble hun anmeldt for å ha slått «The City»-stjernen Samantha Swetra.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: For full for Golden Globe-fest  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer