Blottet seg for vinduspusserne

Hollywood-stjernens pinlige øyeblikk ble foreviget av TV-kameraene...

OVERRASKET: Kendra Wilkinson skrek ut da hun opppdaget to vindusvaskere i vinduet utenfor leiligheten i Philadelphia. Foto: All Over Press
OVERRASKET: Kendra Wilkinson skrek ut da hun opppdaget to vindusvaskere i vinduet utenfor leiligheten i Philadelphia. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Kendra Wilkinson (25) er vant til å posere lettkledd etter sin fortid som Playboymodell og en av hovedpersonene i TV-serien «Playboypikene».

Men da Kendra, som for tiden bor sammen med sin ektemann Hank Baskett og deres sønn Hank Jr. (11 mnd.) i Philadelphia, kom ut fra baderommet etter en dusj, var det ikke bare utsikten som møtte hennes øyne utenfor vinduet.

To vinduspussere holdt nemlig på å jobbe, da den tidligere kjæresten til Playboy-gründer Hugh Hefner kom mot dem iført kun et håndkle på hodet og et rundt livet.

Kendra, som var opptatt med å skrive en melding på telefonen, oppdaget ikke de smilende vindusvaskerne før det var for sent.

Da hun kikket opp, satte hun i et skrik, og løp gråtende ut av rommet. Deretter ringte hun ektemannen, som spiller amerikansk fotball for NFL-laget Philadelphia Eagles.

Episoden ble ikke mindre pinlig av at hele opptrinnet ble filmet av TV-kameraer som gjorde opptak til hennes realityserie «Kendra».

Kendra kan imidlertid glede seg over at den harde treningen etter fødselen har gjort at hun nå er klar for å gjenoppta modellkarrieren.

- Kroppen min er tilbake, sier Playboystjernen ifølge Radaronline.com om sin nye figur.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Livredd puppene skulle sprekke