<strong>BLE LEI AV Å LESE:</strong> I den nye reklamefilmen for undertøyskolleksjonen «Under.Me» hopper Bar Refaeli i bassenget iført kun minimalt undertøy og en gjennomsiktig genser. Foto: Youtube
BLE LEI AV Å LESE: I den nye reklamefilmen for undertøyskolleksjonen «Under.Me» hopper Bar Refaeli i bassenget iført kun minimalt undertøy og en gjennomsiktig genser. Foto: Youtube Vis mer

Blottet rumpa i svømmebassenget

Tre måneder etter at hun spilte tennis i undertøyet, overrasker supermodellen Bar Refaeli igjen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Bar Refaelis nye reklamefilm nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Foreldrene til den israelske supermodellen Bar Refaeli (27) må ha forutsett fremtiden, da de valgte fornavn til datteren. I den nye reklamen for hennes undertøyskolleksjon, er det nemlig det hennes rumpe er i flere scener.

I reklamefilmen - som allerede har blitt en hit på internett - bader Leonardo DiCaprios eks-kjæreste kun i svært minimale truser fra hennes nye kolleksjon «Under.Me» og en gjennomsiktig genser.

Bade-stuntet kommer kun tre måneder etter at Bar spilte tennis i bare undertøyet i en annen reklame for samme kolleksjon.

- Filosofien er at undertøyet skal komplementere kroppen, og ikke stjele showet, sier hun om sin forrige reklame ifølge nettstedet JustJared.com.

Hun har også posert helt naken på badet for å få fart på salget.

Supermodellen fikk sitt store gjennombrudd i en alder av åtte måneder. Innen hun var 15 år, hadde hun flere store reklamekampanjer på CV-en sin. Bar var også bladet Sports Illustrated’s forsidepike i 2009.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slik får hun drømmekroppen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer