Blottet rumpa da brudekjolen falt av

- Jeg var skikkelig skeptisk, men Linni angrer ikke for at hun viser seg helt privat på TV... Se video!

ANGRER IKKE: - Jeg kan jo ikke angre på det. Hvorfor skulle jeg det? Jeg er jo meg selv, og gjør de tingene jeg til hverdags gjør, forteller Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
ANGRER IKKE: - Jeg kan jo ikke angre på det. Hvorfor skulle jeg det? Jeg er jo meg selv, og gjør de tingene jeg til hverdags gjør, forteller Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Linni Meister nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): Den norske modellen Linni Meister (24) er til høsten aktuell med TV 2-programmet med tittelen «Linni». I serien får seerne møte Meister, ektemannen Bernhard, samt sønnen Dennis Michael helt privat, på en måte man aldri har sett dem tidligere.

Og Linni Meister selv, innrømmer ar hun var skeptisk da hun fikk tilbud om å være med på konseptet.

- Jeg var skikkelig skeptisk, fordi jeg eksponerer privatlivet mitt, barnet mitt, mannen min og bestevennene mine. Det er jo rett og slett livet mitt, sier hun til Seher.no da vi møter henne i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen forrige uke.

Men etter at 24-åringen fikk tenkt seg litt om endret hun mening.

- Ettersom bloggen min er så populær og at jeg får så mange positive tilbakemeldinger på at folk endrer inntrykk av meg etter å ha blitt kjent med meg via bloggen, tenkte jeg at hvorfor ikke la folk bli kjent med den ekte Linni Meister? Det var derfor jeg ble med på det. Og jeg rakk nesten ikke spørre Bernhard før han sa ja, forteller hun.

Lettkledde bilder hører med når man får møte den flotte norske jenta så privat som i denne serien. Det innrømmer hun også selv.

- De lettkledde bildene er fra fotoshooter da. Mer enn det får du ikke se...

Vel, det er ikke helt sant. Under TV 2s presentasjon av programmet fikk man nemlig se at Meisters brudekjole plutselig faller av, og at rumpa hennes blir blottet - til stor glede for kamerateamet som sto i en meget god posisjon til å filme det hele...

- Det var ett klipp, ja, der jeg står og drar av meg brudekjolen. Så falt den bare av, jeg var så full. Deretter tråkket jeg bare ut av kjolen. Man ser litt av stumpen. Men herregud, det er jo bare  morsomt.

- Finnes det ingenting du angrer på i denne TV-serien, Linni?

- Nei, jeg kan jo ikke angre på det. Hvorfor skulle jeg det? Jeg er jo meg selv, og gjør de tingene jeg til hverdags gjør, smiler 24-åringen, som likevel har gitt produksjonen streng beskjed om hva de ikke får lov til å begi seg inn på.

- Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke vil at de skal filme når jeg skifter og sånn. Det skal være naturlig, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Føler seg stygg uten trening 

Se videointervjuet med Linni Meister her:[obj:media:8842]