Blottet brystet på rød løper

TV-stjernen Coco Austin ga fotografene hakeslepp.

<strong>FESTET I LONDON:</strong> Stemningen var høy da Nicole «Coco» Austin og hennes ektemann, rapperen Ice-T festet på London-nattklubben Chinawhite lørdag. Foto: All Over
FESTET I LONDON: Stemningen var høy da Nicole «Coco» Austin og hennes ektemann, rapperen Ice-T festet på London-nattklubben Chinawhite lørdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene av Cocos toppløs-stunt nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Modellen og reaitystjernen Nicole «Coco» Austin (33) er kjent for å dele lettkledde bilder av seg selv med fansen på sin Twitter-side.

Men da hun lørdag ankom nattklubben Chinawhite med sin ektemann - rapperen Ice-T (54) - i London ga hun likevel de fremmøtte fotografene og andre tilskuere hakeslepp, da hun dro ned den kjolen og blottet sitt høyre bryst.

Coco og Ice-T er for tiden aktuelle med sitt eget realityshow «Ice loves Coco».

I juni valgte ekteparet - som har vært gift i ti år - å fornye bryllupsløftene foran kameraene. Også den seremonien foregikk i et svært lettkledd antrekk fra Cocos side.

Etter at hun ble sammen med Ice-T har Coco både fikset på brystene og sin rumpe med kirurgisk hjelp. Men 33-åringen avviser at hun er en trofékone.

- Når noen kaller meg en trofékone, så bare ler jeg. Alle koner bør være troféer, skriver hun på sin Twitter-side.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornyet løftene med brystene ute

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer