LA PÅ SVØM: Robinson-deltakeren Randi-Anette Ejme nølte ikke da hun så en fiskebåt utenfor stranden til sitt lag. Hun la på svøm uten bikinioverdel for å spørre om fiskerne hadde noe mat til overs. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LA PÅ SVØM: Robinson-deltakeren Randi-Anette Ejme nølte ikke da hun så en fiskebåt utenfor stranden til sitt lag. Hun la på svøm uten bikinioverdel for å spørre om fiskerne hadde noe mat til overs. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Blottet brystene for en pose fisk

- Vi tenkte ikke på annet enn mat, sier Robinson-deltakeren.

Publisert
SEHER.NO: Kampen mot sulten er en av de hardeste styrkeprøvene for deltakerne i TV3-serien «Robinson-ekspedisjonen», og i tidligere utgaver har folk både stukket av fra leiren og prøvd å stjele mat fra konkurrentene i forsøk på å skaffe sæg matvarer.

Men to malayiske fiskere som ankret opp utenfor stranden til det ene norske laget i årets ekspedisjon, var nok likevel ikke forberedt på hva som ventet dem.

Midt i arbeidsøkten dukket nemlig en toppløs norsk kvinne opp langs ripa og tryglet om en pose med fisk!


Kvinnen var Randi-Anette Ejme (29), som i flere år var aktiv konkurransesvømmer i hjembyen Porsgrunn.

- En dag stod David (Sandem, red.anm) og jeg på lag Sør-stranda. Da så vi fiskebåten og siden TV-kameraene var hos lag Nord, bestemte vi oss for å prøve oss. Jeg svømte ut i bare bikinitruse, og sa "Can I please have some fish", ler Randi-Anette til Seher.no.

De to malayiske fiskerene tok den uvanlige forespørslen med et stort smil, og nølte ikke med å fylle en liten pose med småfisk.

På grunn av den muslimske kulturen i Malaysia, blir også utenlandske kvinner bedt om dekke seg til i offentligeheten. Men Randi-Anette bryr seg ikke om at de to fiskerne fikk se henne toppløs.

- Jeg er ikke så sjenert av meg og vi tenkte ikke på annet enn mat når vi var der nede. De to fiskerne fikk full pupp, men det syntes jeg bare var moro. De sa ikke så mye, men nikket til meg mens jeg hang over ripa.

Tilbake på stranda ble Randi-Anette og David mottatt som helter av lagkameratene.

- Siden jeg ikke hadde noe skjulesteder, måtte David gjemme fiskeposen bak i badeshortsen sin mens vi svømte innover. Til TV-folkene sa vi bare at «Randi har vært på fisketur». En fiskemiddag har aldri smakt så godt, fortelle hun leende.

Til gruppas skuffelse ble det imidlertid ikke flere fiskeeventyr i løpet av eksepdisjonen.

- Jeg hadde et håp om at de skulle komme tilbake, men det skjedde desverre ikke. Det var synd fordi vi ble jo bare mer sultne for hver dag, sier hun til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Plutselig stod han med rumpa i været
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer