GÅR RETTENS VEI: Jennifer Lopez går nå rettens vei for å forhindre at eksmannen, Ojani Noa, gir ut private videoer som ble spilt inn da de var gift.  Foto: All Over Press
GÅR RETTENS VEI: Jennifer Lopez går nå rettens vei for å forhindre at eksmannen, Ojani Noa, gir ut private videoer som ble spilt inn da de var gift. Foto: All Over Press Vis mer

Blotter underlivet i eksmannens private video

Nå kjemper J-Lo en desperat kamp for å unngå skandale.

Publisert
SEHER.NO:   Popstjernen Jennifer Lopez (41) risikerer nå å bli innblandet i nok en pikant sextapeskandale, som følge av private videoopptak eksmannen, Ojani Noa, skal ha i sin bestittelse.

Ifølge Daily Mail har Lopez bestemt seg for å gå rettens vei for å hindre at Noa, som hun var gift med i 11 måneder i 1997, skal publisere materialet, som skal være svært avslørende.

Ifølge rettsdokumenter skal opptakene Noa har vise en ung Lopez mens hun blotter underlivet, og oppfører seg «utfordrende».

Ifølge Ed Meyer, som er Noas advokat, har hans klient over 21 timer med opptak av popstjernen, og advokaten kan avsløre at Lopez' eksmann fortsatt finner nye opptak han ikke var klar over at han hadde.

Selv om opptakene ikke inneholder sex-scener mellom de to, kan de være svært pinlige og ødeleggende for stjernen, som er gift med Marc Anthony og er mor til tvillingene Max og Emme (2).

I rettsdokumentene til Noa og Meyer avvises det at de hadde ønsker om å tjene penger på videoopptakene.

- Noa og Meyer har aldri hatt noen intensjon om å selge dette, eller noen av de andre utfordrende, skadende og utagerende scenene fra filmene. Det må også sies at i Noas videoer, så har Lopez gitt ham full tilatelse til å filme henne, står det.


Popstjernen har tidligere gått til retten for å sørge for at alt personlig materiale fra ekteskapet med Noa skal bli gitt tilbake til henne. Hun mener også at eksmannen nå bryter denne avtalen, ved å vurdere utgivelse av videoene.

Sextape-skandalen er bare det siste, i det som har vært en lang og bitter strid mellom Lopez og Noa. For fire år siden saksøkte Lopez eksmannen for å forhindre at han publiserte en bok som inneholdt informasjon om deres korte ekteskap.

I 2007 ble det også fastslått et rettslig påbud som forhindret Noa fra å «kritisere, bakvaske, forsøke å sette i et negativt lys, eller snakke nedsettende om» Lopez.

Popstjernen ble tildelt nærmere 3,4 millioner kroner i erstatning, og Noa ble beordret til å overlevere alt materialet han angivelig skulle bruke i en bok til Lopez' advokater.

For ett år siden saksøkte Lopez eksmannen nok en gang for brudd på kontrakten, da han planla å lage filmen «How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story».

I den siste saken, om sextapene, har Lopez også gått rettens vei mot Noas advokat, Meyer, og hevder han også forsøkte å tjene penger på henne. Dette avviser imidlertid advokaten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Kjenner du henne igjen? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer