BUKSELØS SCHEIE: Sportskommentator Arne Scheie blir parodiert i NRKs animasjonsshow "Halvseint".
BUKSELØS SCHEIE: Sportskommentator Arne Scheie blir parodiert i NRKs animasjonsshow "Halvseint". Vis mer

Blotter rumpa i "Halvseint"

Arne Scheie synes det er stort å bli parodiert.

SEHER.NO: Blotter rumpa på NRK!

En animert utgave av sportskommentatorlegende Arne Scheie (63) dukker opp i sesong to av NRKs Gullrute og Annecy-nominerte animasjonsserie "Halvseint".

Se klipp fra episoden lenger ned!

Og Scheie, som i likhet med de andre rollefigurene i serie blotter rumpa, synes det er stort å bli parodiert, skriver NRK P3.

-  Jeg har fått høre at jeg har en nesten umulig stemme å kopiere. Et slikt stemmeleie fører til at jeg altfor sjelden blir parodiert, selv om tydeligvis mange går rundt og husker på enkeltstående ting jeg har sagt, sier Scheie til NRK.

I episoden der han parodieres går han gjennom kveldsrutinene med "Halvseints"-utgående reporter Amy, da han plutselig spør om å få kysse henne.

Dette synes Scheie selv var utrolig morsomt, og synes det var flere likheter mellom rollefiguren og hans virkelige liv.

Blant annet er "Halvseint"-Scheie svært opptatt av tid og effektivitet. Og på tross av at Scheie påstår han ikke er så avhengig av klokka, innrømmer han at han er ryddig i forhold til tidspunkter.

- Det er et stykke fra sannheten at jeg er så avhengig av klokken, men jeg har jo levd mitt liv parallelt med idretten og er ganske så ryddig i forhold til tidspunkter, sier han.

LES OGSÅ: - Bukseløse Felix kan vinne

Se klipp fra "Halvseint" her: