Blotter rumpa for kongelige

Den svenske sexbomben har fått sin egen realityserie...

EGET SHOW: Den svenske sexbomben får et eget realityshow som skal sendes på australske kanaler.
EGET SHOW: Den svenske sexbomben får et eget realityshow som skal sendes på australske kanaler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske sexbomben og tidligere Playboy-modellen Victoria Silvstedt (34) er nesten like kjent for sin glamourøse og dyre livsstil, som hun er for sitt blonde hår og barmfagre ytre.

Men nå får publikum faktisk mulighet til å bli bedre kjent med det som foregår oppe i hodet på modellen.

Silvstedt skal nemlig, i likhet med andre Playboy- stjerner som Pamela Anderson og Anna Nicole Smith før henne, få sitt eget realityprogram på kjendiskanalen E!, skriver Expressen.

Programmet, som heter "Victoria Silvstedt - My Perfect Life", følger den svenske sexbomben i hennes dagligdagse gjøremål, som da inkluderer å fly privatjet til ulike kjendisbegivenheter, shopping, bo på luksushotell, spille inn låter, samt modelloppdrag.

Se Victoria snakke om serien lenger ned!

I tillegg til dette vil publikum få se den veldreide modellen skape flere skandaler, blant annet ved å vise rumpa til ulike kongelige, og i et av programmene snakker hun også om sin lengsel etter større bekreftelse fra sine foreldre.

Men til tross for at hun trives med være åpen, hevder Victoria at det er noen ting hun vil holde privat, selv for fansen.

- Ja, jeg vil ikke vise hvem jeg tar med meg til sengs, humrer modellen.

"My Perfect Life!" skal først og fremst vises i Australia, og har premiere i midten av november. Det er foreløpig usikkert om Silvstedt får mulighet til å vise serien i USA.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Nei, du ser ikke dobbelt!

Se Victoria snakke om serien nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer