Blotter puppene når hun får nok

Slik får Kendra Wilkinson vernet om privatlivet sitt.

VISER PUPPENE: Dersom hun ønsker litt alenetid under innspillingen av «Kendra» drar Wilkinson opp t-skjorten.  Foto: All Over Press
VISER PUPPENE: Dersom hun ønsker litt alenetid under innspillingen av «Kendra» drar Wilkinson opp t-skjorten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nybakt mamma og tidligere Playboy-modell Kendra Wilkinson (24) har blitt superstjerne takket være sin tid som en av Hugh Hefners tre kjærester i tv-serien «The girls next door».

I disse dager er imidlertid tv-stjernen travelt opptatt som småbarnsmamma og med innspillingen av sitt eget realityshow - «Kendra» - som går på kanalen E!.
 
Livet som mamma har imidlertid ikke blitt helt som 24-åringen hadde tenkt, og siden hun og ektemannen Hank ble foreldre til lille Hank Randall Baskett IV i desember har hun slitt med depresjoner.


Nå ser det imidlertid ut til at Wilkinson har funnet en løsning på sine problemer. Ifølge tv-stjernen er hun ikke flink nok til å verne om sitt privatliv og si fra når hun er sliten.

Derfor har hun kommet opp med en helt ny taktikk for å få produsentene av tv-serien hennes til å skru av kameraene når hun er sliten, skriver People. 

- Jeg spør dem pent om å respektere at vi trenger litt alenetid, eller så drar jeg opp skjorten. Det er altfor dyrt for dem å senere skulle fjerne brystvortene på film, humrer hun.


Mon tro hva ektemannen og sønnen synes om det?

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ingenting å leve for