HAVNET PÅ KJØRET: Livet som rockestjerne førte til mye festing for Debbie Harry. Her er hun fotografert under en Blondie-konsert i 1978.  Foto: Stella Pictures
HAVNET PÅ KJØRET: Livet som rockestjerne førte til mye festing for Debbie Harry. Her er hun fotografert under en Blondie-konsert i 1978. Foto: Stella Pictures Vis mer

Blondie var narkoman

- Alt falt sammen, og jeg falt sammen samtidig.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske rockesangerinnen Deborah «Debbie» Harry (65) hadde på 70- og 80-tallet stor suksess med bandet Blondie, og nå avslører stjernen at hun levde hardt mens karrieren var på topp.

Sangerinnen har ifølge Female First innrømmet at hun har prøvd det meste, inkludert heroin, og sier selv at hun var narkoman i noen år på 80-tallet.

- Absolutt. Jeg var vel det i noen år, sier hun ifølge nettstedet.

«Heart of Glass»-artisten beskriver årene som avhengig som veldig vanskelige.

- Jeg var deprimert. Plateselskapet vraket oss, manageren vår gikk i fra oss og skattemyndighetene ble blandet inn. Alt falt sammen, og jeg falt sammen samtidig. Men iskremen smakte godt.

Harry klarte imidlertid å snu problemene, og la seg inn på avvenning sammen med rockekjæresten Chris Stein.

- Vi gjorde det sammen. Jeg tror vi begge innså at det var på tide.

Selv om stjernen erkjenner at hun har prøvd narkotika i ettertid, holder hun seg langt unna alkohol.

- Jeg prøvde kokain for en stund tilbake, men jeg har ikke drevet med det for alvor siden da. Men hodet mitt er ikke laget for alkohol. Jeg har ikke kapasiteten.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir sexy med suefostre   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer