HYLLES MED BLOMSTER: Wesenlundtorvet i Horten er fylt opp med blomster etter Rolv Wesenlunds død.  Foto: Svend Aage Madsen/Se og Hør
HYLLES MED BLOMSTER: Wesenlundtorvet i Horten er fylt opp med blomster etter Rolv Wesenlunds død. Foto: Svend Aage Madsen/Se og HørVis mer

Blomsterhav for Wesenlund

«Tror du har det godt det oppe, hvor du sitter på skyene, kikker ned på oss og spiller din saksofon,» står det på ett av kortene.

HORTEN/OSLO (SEOGHØR.NO): Rolv Wesenlund døde natt til søndag, 76 år gammel. I komikerens hjemby, Horten, har blomsterhavet vokst på Wesenlundtorvet etter den triste nyheten.

Mange har lagt ved kort hvor de minnes den store komikeren, som ikke minst huskes for karakteren Marve Fleksnes og «Wesensteen».

«En siste hilsen fra Supperådet,» står det på et kort. «Dett var dett Rolv. Takk for alt», «Til minne om vår kjære æresborger», «Minnene etter deg vil glede fremtidige generasjoner,» står det på andre kort.

«Tror du har det godt det oppe, hvor du sitter på skyene, kikker ned på oss og spiller din saksofon,» skriver en annen under overskriften «Takk for alt, LA8PV!»

Wesenlund skal begraves på statens regning, og skal begraves på familiegravstedet i Horten. Bisettelsen vil likevel være fra Frogner kirke i Oslo torsdag 29. august.