Blomster-Finns hemmelige plan for partyhatten

- Bruker DU klærne dine to ganger?

Publisert
Sist oppdatert
EN MANN FOR SIN HATT: Finn Schjøll viser fram sin spesiallagde hatt på Petter Stordalens 16. mai-fest. Bak står hans samboer Knut B. Bakke. Foto: FameFlynet Norway
EN MANN FOR SIN HATT: Finn Schjøll viser fram sin spesiallagde hatt på Petter Stordalens 16. mai-fest. Bak står hans samboer Knut B. Bakke. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Finn Schjøll viste hvorfor han er kjent som hele Norges «Blomster-Finn», da han ankomm Petter Stordalens 16. mai-fest i Oslo fredag.

Men en høy egenlaget blomsterhatt på hodet, stod 66-åringen for et av kveldens mest spektakulære antrekk.

- Alt jeg har på meg symboliserer noe, hver eneste blomst betyr noe, sa han entusiastisk til Seoghør.no.

Temaet for festen var «norske helter», og Schjøll hadde prydet antrekket sitt blant annet med et bilde av kong Harald og sitt eget pass.

Men Finn svarte kategorisk «nei», da Seoghør.no spurte ham om han ville bruke hatten flere ganger.Isteden ville han gi den til festens vertinne, Gunhild Stordalen.

- Herregud, bruker DU klærne dine to ganger, du er jo gal. Det er Gunhild som skal få hatten, og du vet Gunhild er istand til å gjøre fantastiske ting, så jeg er litt spent.

Se høydepunktene fra Stordalen-festen her:


Petter og Gunhild Stordalen kom selv i matchende «Mariusgenser»-inspirerte antrekk.

Blant de andre celebre gjestene var blant andre Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck, som var utkledd som Kvikk Lunsj og Solo, komiker Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen Martin Jøhndal - som var dresset opp som kronprinsparet - i tillegg til Norwegian-direktør Bjørn Kjos, idrettsutøver Bjørn Dæhlie og artist Bertine Zetlitz - som kom som den avdøde kunstløpstjernen Sonja Henie.

Ekteparet Jan Thomas og Christopher Mørch Husby glitret på rød løper, og var utkledd som den suksessfulle 80-tallspopduoen Bobbysocks - men stylisten avslørte også at han var inspirert av Eurovision-vinneren Conchita - med sitt lange hår og mørke skjegg:

- Det som er så fantastisk med meg er at jeg ikke har mistet «looksa mine». Dette er litt sånn Conchita som møter Hanne Krogh. Det er en tanke bak å være litt Conchita i dag!, sa Jan Thomas henrykt på rød løper.


LES OGSÅ: Dæhlie fikk kostyme av curlinggutta

[views:embed:node_embed:block:71517]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer