Emma Roberts:

Blokkerte moren etter Instagram-blemme

Stjernen beskriver morens avsløring som en katastrofe.

KATASTROFE: Hollywood-stjernen Emma Roberts røper hva som foregikk bak kulissene da moren røpet at hun var gravid. Her avbildet med tantene Julia og Lisa Roberts. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
KATASTROFE: Hollywood-stjernen Emma Roberts røper hva som foregikk bak kulissene da moren røpet at hun var gravid. Her avbildet med tantene Julia og Lisa Roberts. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni florerte det av rykter om at Hollywood-stjernen Emma Roberts (29) var gravid med skuespillerkollega Garrett Hedlund (35). Kort tid senere bekreftet Roberts mor, Kelly Cunningham, gravidnyheten på Instagram.

«Kelly er Emma gravid?» spurte en nysgjerrig følger i kommentarfeltet til et av Cunninghams Instagram-innlegg.

«Ja», svarte Hollywood-stjernens mor brutalt ærlig.

BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at datteren venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at datteren venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kort tid etterpå ble imidlertid Instagram-profilen til Cunningham fjernet. Dermed var det grunn til å tro at Roberts mor angret på at hun hadde delt gravidnyheten før sin egen datter.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Ingen problemfri graviditet

Nå kommer imidlertid sannheten fram. Emma Roberts er nemlig gjest i det amerikanske talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» over Zoom, og der innrømmer skuespilleren at graviditeten ikke har vært helt problemfri.

Dette legger hun skylden på moren for.

- Jeg gikk stille i dørene rundt min graviditet, men uheldigvis har moren min Instagram. Mødre og Instagram er en dårlig kombinasjon, uttaler hun.

Videre forklarer Roberts at moren ikke eier en datamaskin, og at hun for inntil tre år siden hadde en klapptelefon.

- Så til morsdagen ga jeg henne en iPhone. Det er det dummeste jeg har gjort, fortsetter hun.

Den nye iPhonen skulle som nevnt by på problemer for Roberts da moren skaffet seg Instagram, og deretter bekreftet datterens graviditet for resten av omverdenen.

- Det var en katastrofe, og jeg fant ut av det mens jeg satt på et fly. Så jeg kunne ikke kontakte henne. Da jeg sa til henne at hun hadde avslørt graviditeten min sa hun: «Emma, du har selv offentliggjort det». «Nei, det har jeg ikke. Det var tabloidmediene», svarte jeg henne. Så sa hun: «Det kom ikke tydelig fram», forklarer Roberts.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Instagram-krig

Som følge av morens avsløring innrømmer skuespilleren at hun gikk drastisk til verks , og at hun rett og slett valgte å blokkere moren fra den sosiale bildedelingstjenesten.

Hun beskriver det hele som en Instagram-krig med moren som hun aldri så komme, men påpeker at det blir en god historie å fortelle til sitt kommende barn. Roberts informerer også om at blokkeringen av moren i etterkant har blitt fjernet.

Det var først i slutten av august at skuespilleren selv bekreftet gravidnyheten på Instagram. Innlegget inneholdt bilder av Roberts som holdt rundt gravidmagen, samt bilder av hun og kjæresten sammen.

View this post on Instagram

Me...and my two favorite guys 💙💙

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

- Meg og mine to favorittgutter, skrev hun til innlegget, og avslørte med det at paret venter en gutt.

Roberts har delt svært få bilder av kjæresten tidligere. Duoen har nemlig holdt en svært lav profil siden romanseryktene rundt om de to var et par, begynte å florere i fjor.

At Roberts har holdt kortene tett til brystet hva gjelder forholdet til Hedlund, kan se ut til å ha vært helt bevisst.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Kommer aldri til å snakke om forhold

I et intervju med Cosmopolitan i fjor nektet hun nemlig å svare på spørsmål om relasjonen til skuespillerkollegaen, men ytret seg derimot om hvordan hun opplever at andre spekulerer på privatlivet hennes.

- Jeg bruker timer på telefon med mamma. Hun setter alt i perspektiv. Hun har aldri dømt meg. Jeg har også den mest fantastiske vennegjengen, forklarte hun, og fortsatte:

- De kommer bort og vi ligger i sengen eller snakker, ser på tv eller leser noveller for hverandre. Vi åpner en flaske vin. For meg er det beste når noe skjer - å få alle til å være sammen.

PRIVAT: Hollywood-stjerna Emma Roberts er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Her avbildet under Met-gallaen i fjor. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB
PRIVAT: Hollywood-stjerna Emma Roberts er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Her avbildet under Met-gallaen i fjor. Foto: Elaine Wells / Pa Photos / NTB Vis mer

I samme intervju snakket hun også om hvorfor hun velger å holde kjærlighetslivet sitt privat.

- Jeg vil aldri snakke om forhold jeg er i eller som tar slutt eller er slutt. Det er vanskelig nok å være sammen alene, og ikke minst med et publikum. Å vokse opp er vanskelig. Noen ganger gjør det meg trist at jeg ikke kan ha et privat øyeblikk, fortalte hun åpenhjertig.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg uretusjert i fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer