Khloé Kardashian og Tristan Thompsons skandale:

Blokkerte Kim etter TV-intervju

Basketproffen skal ikke ha satt særlig pris på svigerinnens uttalelser.

DÅRLIG STEMNING: Etter at Kim Kardashian uttalte seg om Tristan Thompson på TV, reagerte han angivelig ved å blokkere henne i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Etter at Kim Kardashian uttalte seg om Tristan Thompson på TV, reagerte han angivelig ved å blokkere henne i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har på ingen måte begynt å roe seg ned rundt Tristan Thompson (27), etter at han ble tatt på fersken i å være utro mot sin kjæreste - Khloé Kardashian (33). Dette mens hun gikk gravid med parets første barn, datteren True, som kom til verden i midten av april, like etter at basketstjernen ble fanget i akten.

Mange har hatt sitt å si om situasjonen, og de aller fleste har av åpenbare grunner tatt Khloés parti. Det skal derimot være fint mellom de to nå, og Tristan har angivelig flyttet tilbake sammen med Kardashian-søsteren.

En som har valgt å ikke holde tett om skandalen, er Kim Kardashian (37). Hun har snakket om sviket søsteren opplevde flere ganger, men ønsker så å begrense uttalelsene sine noe.

Ble blokkert

Det var på besøk hos «Live with Kelly and Ryan» at stjernen tok bladet fra munnen. Intervjuet er sitert av The Telegraph, og i programmet forteller hun at hun nå skal være mer forsiktig med hva hun forteller.

Etter å ha uttalt seg på talkshowet til Ellen DeGeneres, fikk hun nemlig en lite hyggelig overraskelse.

SNAKKER UT: Kim har vært svært frittalende rundt utroskapsskandalen, men har nå bestemt seg for å tone uttalelsene sine ned noen hakk. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Kim har vært svært frittalende rundt utroskapsskandalen, men har nå bestemt seg for å tone uttalelsene sine ned noen hakk. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ok, sist jeg satt på TV og svarte på noen spørsmål ble jeg blokkert i sosiale medier - og det var ikke av Khloé, sier hun nå, og antyder at det var Tristan som blokkerte henne.

Det må ha vært disse uttalelsene som sørget for den dårlige stemningen mellom Kim og Tristan:

- Stakkars Khloé ... Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sa hun til DeGeneres.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som ventet sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer

- En trist situasjon

Overfor Ellen DeGeneres la ikke Kim skjul på at hun er opprørt over hele situasjonen.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sa Kim, og fortsatte:

- Jeg har laget en regel med broren min. Og den er at dersom det er en baby involvert, kommer jeg ikke til å si noe negativt, fordi en dag kommer True til å se det. Det er virkelig et rot, slo hun tydelig fast.

På besøk hos Kelly Ryan avslørte Kim at hun nå skal velge en annen vei om hun blir spurt om tumultene fremover.

FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på sin nyfødte datter. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på sin nyfødte datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Så ja, jeg kommer alltid til å heie på henne. Jeg heier alltid på kjærlighet, og jeg heier alltid på familier, sa hun og fortsatte:

- Hun er ærlig talt så opptatt av babyen nå. Babyen er så vakker. Vakker! Så, ja, hun er lykkelig, fortalte hun i programmet.

Det er ikke kjent om Tristan har pratet med Kim ennå, eller om blokkeringen fortsatt er aktiv.

Brøt tausheten

I et nytt og sjeldent intervju tidligere denne uken, snakket Tristan ut for første gang etter utroskapsskandalen, men han lot derimot være å omtale ryktene.

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg, sa han under intervjuet i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

Mer ville han ikke si om den saken, men han hadde mye å si om sin nyfødte datter. Under podkastintervjuet lettet basketballspilleren nemlig på sløret om rollen som nybakt pappa.

Fra før av har Tristan Thompson sønnen Prince Thompson (1) med den amerikanske modellen Jordan Craig.

- Du blir mye mer følsom av å få en jente. (...) Det forandrer deg, sa han i intervjuet.

Siden fødselen har Khloé og Tristan valgt å skjerme datteren for offentligheten ved å ikke dele noen bilder av henne. Under intervjuet kunne imidlertid Tristan avsløre noen detaljer omkring datterens utseende.

- Hun har masse hår og grønne øyne, sa han.

Videre fortalte han at datteren er 53 centimeter lang.

Tilga kjæresten

Til tross for den turbulente tiden rundt Tristan de siste ukene, har ikke Khloé latt dét overskygge gleden og kjærligheten hun har for sin nye datter.

Ifølge en kilde til People er gleden så stor at det har overskygget det faktum at kjæresten ble tatt på fersken.

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet, sa kilden i et tidligere intervju med nettsiden.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente. Så sterk er kjærligheten at hun ikke engang er sint på Tristan.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sa kilden.

LES OGSÅ: Her blir eks-paret tatt på fersken