Blogget om skilsmissen

«One Tree Hill»-stjernen Bethany Joy Galeotti skiller seg etter seks år.

SKILLER SEG: Bethany Joy Galeotti har gått fra ektemannen Michael etter seks års ekteskap.  Foto: All Over Press
SKILLER SEG: Bethany Joy Galeotti har gått fra ektemannen Michael etter seks års ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Bethany Joy Galeotti skiller seg fra ektemannen Michael Galeotti etter seks års ekteskap. Bruddet ble kjent etter at stjernen skrev om det på sin blogg.

«Jeg beklager å si at Michael og jeg har bestemt oss for å skilles. Vi er fortsatt venner og svært innstilt på å oppdra vår vakre datter med kjærlighet. Vi setter pris på deres bønner og støtte i denne vanskelige tiden» skriver hun på bloggen.

Bethany og Michael giftet seg i desember 2005 og ble i februar i fjor foreldre til lille Maria Rose Galeotti.

«One Tree Hill»-skuespilleren liker normalt ikke å snakke om sitt privatliv i pressen, men så seg nødt i å annonsere bruddet.

«Som de fleste av dere vet er jeg en veldig privat person og den eneste grunnen til at jeg sier noe til dere er at dere kommer til å lure på hvorfor folk kaller meg «Bethany Joy Lenz» igjen.»

Galeotti er den siste av en lang rekke kjendiser som har gått fra sine partnere de siste månedene. Onsdag ble det kjent at «The Artist»-stjernen Penelope Ann Miller skiller seg, og TV-skuespilleren Jennie Garth fortalte i forrige uke at hun skiller seg fra Peter Facinelli.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles fra ektemannen etter tolv år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer