GIFTER SEG: Suzanne Aabel fra serien «Bloggerne» (nr to f.v.) gleder seg til å gifte seg neste sommer. Her er hun med  Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Suzanne Aabel fra serien «Bloggerne» (nr to f.v.) gleder seg til å gifte seg neste sommer. Her er hun med Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Stella PicturesVis mer

«Bloggerne»-Suzanne avslørte frieri på Facebook

- Jeg vet allerede hva slags brudekjole jeg kunne tenke meg, sier TV 2-profilen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Bloggeren og realitystjernen Suzanne Aabel (33) avslørte fredag på sin Facebookside at hun har forlovet seg med kjæresten Tomas Pettersen (34).

Til Seoghør.no sier Suzanne - som er kjent fra TV 2-serien «Bloggerne» -  at kjæresten fridde for et par måneder siden, men at de har holdt det hemmelig til nå.

De to har vært kjærester siden juli men har kjent hverandre siden 2007.

- Jeg er veldig forelsket i Tomas. Selv om vi ikke har vært sammen så lenge, så kjenner vi hverandre godt.

REALITY-VETERAN: I tillegg til «Bloggerne» på TV 2, har Suzanne Aabel vært med i programmet «Forbindelser» på kanalen FEM. Her er hun med sønnen Michael i programmet. Foto: TVNorge
REALITY-VETERAN: I tillegg til «Bloggerne» på TV 2, har Suzanne Aabel vært med i programmet «Forbindelser» på kanalen FEM. Her er hun med sønnen Michael i programmet. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til å gifte meg. Vi regner med at bryllupet kommer til å skje i Oslo neste sommer, sier Suzanne til Seoghør.no.

Hun avslører at hun lenge har tenkt på hva slags brudekjole hun kunne tenke seg.

- Jeg heller mot en som er inspirert av den Kate «Middleton, red.anm» brukte da hun giftet seg med prins William. Men jeg ville kuttet litt i den.

Frieriet skjedde i stua i Suzannes hjem i Oslo.

- Han så meg inn i øynene og hadde ikke tenkt å fri engang. Jeg visste da at vi skal være sammen for alltid, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Begravde stridsøksen med «Fotballfrue

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.