«Bloggerne»-Suzanne avslørte frieri på Facebook

- Jeg vet allerede hva slags brudekjole jeg kunne tenke meg, sier TV 2-profilen til Seoghør.no.

GIFTER SEG: Suzanne Aabel fra serien «Bloggerne» (nr to f.v.) gleder seg til å gifte seg neste sommer. Her er hun med  Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Suzanne Aabel fra serien «Bloggerne» (nr to f.v.) gleder seg til å gifte seg neste sommer. Her er hun med Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bloggeren og realitystjernen Suzanne Aabel (33) avslørte fredag på sin Facebookside at hun har forlovet seg med kjæresten Tomas Pettersen (34).

Til Seoghør.no sier Suzanne - som er kjent fra TV 2-serien «Bloggerne» -  at kjæresten fridde for et par måneder siden, men at de har holdt det hemmelig til nå.

De to har vært kjærester siden juli men har kjent hverandre siden 2007.

- Jeg er veldig forelsket i Tomas. Selv om vi ikke har vært sammen så lenge, så kjenner vi hverandre godt.

- Jeg gleder meg veldig til å gifte meg. Vi regner med at bryllupet kommer til å skje i Oslo neste sommer, sier Suzanne til Seoghør.no.

Hun avslører at hun lenge har tenkt på hva slags brudekjole hun kunne tenke seg.

- Jeg heller mot en som er inspirert av den Kate «Middleton, red.anm» brukte da hun giftet seg med prins William. Men jeg ville kuttet litt i den.

Frieriet skjedde i stua i Suzannes hjem i Oslo.

- Han så meg inn i øynene og hadde ikke tenkt å fri engang. Jeg visste da at vi skal være sammen for alltid, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Begravde stridsøksen med «Fotballfrue

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer