SAKS OG BRUDEKJOLE: I onsdagens episode av programmet velger 41-åringen å snu samlivsbruddet om til noe positivt. Med venninner på besøk og vin i glasset, forteller bloggeren at hun gjerne vil klippe om brudekjolen sin, se hva som skjer .Video: TV 2 Vis mer

Anne-Brith fra «Bloggerne»:

«Bloggerne»-profilen klippet brudekjolen i stykker: - Handler om å snu situasjonen

Mamma- og bakeblogger Anne-Brith Davidsen (41) vrir sorgen om til noe positivt.

Publisert

Den sjette sesongen av TV 2 Livsstil-programmet «Bloggerne» er allerede i full sving, og denne gangen har vi fått et innblikk i livet til flere nye bloggprofiler som i sosiale medier og på egne nettsider engasjerer fansen.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer

En av nykommerne er Anne-Brith Davidsen (41). Fra hjemmet i Sørumsand blogger hun om alt fra hvordan man baker kaker til hvordan hun oppdrar barna. Sistnevnte tema har hun fått oppmerksomhet for flere ganger, fordi enkelte mener hun tidvis kan være litt streng.

I TV 2-serien får man et annet innblikk i Davidsens liv. Planen hennes var originalt at hun skulle gifte seg, og at dette var noe kamerateamet skulle få være med på. Slik gikk det imidlertid ikke.

I onsdagens episode av programmet velger 41-åringen å snu samlivsbruddet om til noe positivt.

Klipper i stykker kjolen og solgte ringen

Med venninner på besøk og vin i glasset, forteller bloggeren at hun gjerne vil klippe om brudekjolen sin til en kort og leken sommerkjole. Venninnene stiller seg først skeptisk, men tar likevel fram saksa og gjør som verten befaler.

  • Se klippet øverst i artikkelen!

- Jeg skulle jo egentlig gifte meg når vi starta, men der sto jeg med en forlovelsesring på hånda og en brudekjole som jeg aldri fikk brukt, forteller Davidsen til Dagbladet.

<strong>PROTEST:</strong> Anne-Brith mener det er kjipt å la en brudekjole henger ubrukt i skapet, og inviterer derfor venninnene til å klippe den til en kort sommerkjole sammen med henne. Foto: TV 2
PROTEST: Anne-Brith mener det er kjipt å la en brudekjole henger ubrukt i skapet, og inviterer derfor venninnene til å klippe den til en kort sommerkjole sammen med henne. Foto: TV 2 Vis mer

Bruddet valgte hun å være åpen om på bloggen, og også i tv-programmet.

- Det er klart det er et sårt tema, men det er jo noe mange opplever. Man er skuffa og det er skambelagt å snakke om det. Jeg ville snu litt på det, sier hun og fortsetter:

- Jeg ba en del venninner over til meg på fest og sammen klippet vi brudekjolen fra hverandre. Da tar man en situasjon som i utgangspunktet er ganske kjip og gjør det til noe humoristisk. Det var en fin opplevelse å ha, selv om naboene sikkert tror jeg er gal, forteller hun.

Klippingen foregikk nemlig på balkongen, til skue for dem som bor nærmest henne. Det er derimot ikke det eneste hun har gjort for å kvitte seg med minnene fra det forrige forholdet. Forlovelsesringen, som hun mener eksforloveden gjerne ville ha tilbake, måtte også bort.

Det valgte hun å løse på snedig vis.

- Jeg solgte den jo på Snapchat, sier hun og fortsetter:

- Jeg la ut bilde av dem og ba dem som ville komme med bud. Jeg tror jeg endte opp med å få en 10-12 tusen for den til slutt. Beløpet valgte jeg å gi til ei alenemor som ikke hadde råd til ferie. Jeg kunne jo å gitt det til en organisasjon, men jeg synes det var finere å kunne glede en enkeltfamilie. Det er jeg stolt av, forklarer hun.

Blir fødsel

I denne sesongen får seerne et gjensyn med Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, som skal la seerne få et innblikk i tida fram mot sønnen Lucas' fødsel. Han kom til verden i oktober.

Deler av fødselen er veldokumentert, og skal vises fram i beste sendetid.

- Vi har fulgt Anna og hennes familie gjennom graviditet, fødsel og filmer fortsatt til denne sesongen. Anna og de andre bloggerne deler mye av seg selv, så det blir nok en spennende sesong av «Bloggerne», har daværende pressekontakt for programmet, Johanne Viken Sandnes, fortalt til Dagbladet.

Rasmussen går dermed i fotsporene til «Bloggerne»-kollega Marna Haugen, som gjorde det samme i 2014. Eller den amerikanske realitystjerna Kourtney Kardashian, om du vil, som ga blaffen i kameralinsene da hun dro ut eldstedattera med hendene i 2012.

«Jeg føler jeg blir mer og mer komfortabel med innspillingene for hver eneste gang, og kan innrømme at til og med deler av fødselen med lille Lucas kommer på TV denne sesongen», har Rasmussen skrevet på egen blogg.

Sammenlagt får seere bryne seg på toppbloggerne Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth. , Anne Brith Davidsen, Kristine «Krisssy» Ullebø og Anniken «Annijor» Jørgensen denne våren.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer