Kristine Ullebø og kjæresten Fabian Raw fra «Bloggerne»:

«Bloggerne»-Kristine brast i gråt da hun så hva kjæresten gjorde

- Jeg tror jeg aldri kommer til å være i et forhold der alt er bra.

DRAMA: Bloggeren Kristine Ullebø bryter sammen når kjæresten hennes bruker mer tid sammen med venninnene til Kristine enn kjæresten selv. Bloggerne har sesongpremiere på TV 2 Livsstil i kveld. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): Mandag er det duket for en ny sesong av det suksessrike realityprogrammet «Bloggerne» på TV 2.

I premiereepisoden skjer det noe som gjør blogger-profilen Kristiene Ullebø (20) sønderknust.

Mens Ullebø og kjæresten Fabian Raw (24) morer seg på fest med flere av deres venner, begynner nemlig Fabian å framstå flørtende med en annen jente - noe som ikke faller i god jord hos bloggeren.

- Jeg ble veldig lei meg fordi jeg syntes kjæresten min flørtet masse med en annen jente, så i stedet for å spare dette til morgendagen og ta en fin prat om det, så valgte jeg å løpe inn på rommet mitt, stenge igjen døren og grine av meg all sminken jeg hadde brukt to timer på, forteller hun til Se og Hør.

Gjennom syv sesonger har seerne fått et innblikk i hvordan livet til et knippe av Norges største bloggere egentlig er.

Med et kamerateam på slep åpner bloggerne opp sider ved seg selv som ikke ellers ville kommet på bloggen.

For Kristine sin del vil den nye sesongen by på både latter og glede - men også en god dose drama og sjalusi, som seerne allerede blir vitne til i den første episoden.

  • Se klippet øverst i saken.

Saken fortsetter under bildet.

BRYTER SAMMEN: Blogger Kristine Ullebø løper inn på rommet og gråter etter at kjæresten Fabian Raw skal ha flørtet med en annen jente. Foto: TV 2
BRYTER SAMMEN: Blogger Kristine Ullebø løper inn på rommet og gråter etter at kjæresten Fabian Raw skal ha flørtet med en annen jente. Foto: TV 2 Vis mer

- Flaut å se

Det seerne får se på TV i den nye sesongen er fra hendelser som skjedde for et år tilbake.

Når Ullebø nå ser seg selv utenifra et år senere, blir hun veldig flau.

- Jeg synes det er litt flaut å se hvor «drama queen» jeg er. Litt vondt å se fordi jeg vet de følelsene var så ekte, sier hun og legger til:

- Det er også litt fint å se tilbake på også. Jeg har vokst masse siden det, og jeg vet at det er noe alle går gjennom. Jeg ser på det og tenker «ååå, Kristine, det kommer til å gå bra med deg».

Ifølge Fabian var hendelsen basert på en misforståelse.

- Det var en utrolig hyggelig kveld hvor det var noen misforståelser som ble til storm i vannglass. Vi er veldig glad i hverandre og ofte er det mye ukontrollerte følelser som kan skape mye drama, forteller han til Se og Hør.

- Mye passion

Til tross for både oppturer og nedturer, bor Kristine og Fabian fremdeles sammen.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å være i et forhold der alt er bra, sier Kristine.

- Vi er to veldig sterke personligheter, men samtidig så tror jeg kanskje det er det som driver oss litt også. Det er mye «passion» og veldig mye følelser, legger hun til.

Pariiiiiiiii

Et innlegg delt av Kristine Ullebø (@kristineullebo)

I forrige sesong fikk seerne følge 20-åringen gjennom russetiden, og livet etter videregående skole hvor hun flyttet fra Førde til Oslo.

Alene startet hun et nytt liv i Oslo, hvor hun blant annet møtte kjæresten Fabian, som seerne blir enda bedre kjent med denne sesongen.

- Jeg har studert film/drama tidligere og gjør ferdig min bachelor i Creative Industries Management. Er veldig i mitt element foran kamera og er komfortabel med det, uten at jeg har sett noe av programmet enda, forteller Fabian til Se og Hør.

Bloggerne har sesongpremiere på TV 2 Livsstil mandag 18. september 21.30.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.04.2016 FORTELLER OM BRUDDET: Anna Rasmussen åpner om bruddet med eksen i TV 2s «Bloggerne». I dag har Anna Rasmussen ny kjæreste. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Omtales som «Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss»