Anne Brith Davidsen:

Bloggerens selskaper konkurs

Den tidligere «Bloggerne»-profilens selskaper er nå meldt konkurs.

KONKURS: To av Anne Brith Davidsens selskaper er nå meldt konkurs. Rettsmøte vil etter planen finne sted 16. mars. Foto: Heiko Junge / NTB
KONKURS: To av Anne Brith Davidsens selskaper er nå meldt konkurs. Rettsmøte vil etter planen finne sted 16. mars. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden vi har hørt noe fra tidligere kakeblogger og livsstilsblogger Anne Brith Davidsen (46). Det er nemlig snart to år siden hun annonserte at bloggen hennes skulle legges ned for godt.

Før den tid har vi sett henne i blant annet «Hele Norge baker» og «Bloggerne».

Nå er det imidlertid opprettet konkursbo på selskapene hennes, Anne Brith AS og Influencer Program AS, ifølge VG. Førstnevnte selskap er definert som «selvstendig kunstnerisk virksomhet innen blogging».

Ifølge avisen er det berammet rettsmøte 16. mars i Nedre Romerike tingrett, der alle kreditorer som mener de har krav i boet vil være til stede.

Anne Brith AS ble opprettet for tre år siden. I 2018 hadde det en omsetning på 1,1 millioner kroner, og 1,4 millioner i 2019. Ifølge VG endte det imidlertid med negativt resultat i begge regnskapsårene, og de gikk i minus med henholdsvis 79 000 og 314 000 kroner.

Influencer Program AS ble opprettet i 2019, og eies av Davidsens holdingselskap, Anne Brith Holding AS.

Gikk inn for konkurs

Det har tidligere stormet kraftig rundt bloggeren etter at hun i fjor ble meldt inn til Forbrukertilsynet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer