<strong>LER:</strong> Anne Brith Davidsen la ut et bilde som fikk fansen til å diskutere ivrig. Selv synes hun bare situasjonen er morsom. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LER: Anne Brith Davidsen la ut et bilde som fikk fansen til å diskutere ivrig. Selv synes hun bare situasjonen er morsom. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Anne Brith Davidsen fra «Bloggerne»

Bloggeren med bildeblemme: - Det er ikke det du tror det er

«Bloggerne»-profilen blir latterliggjort i sosiale medier.

Publisert

Anne Brith Davidsen (43) har de siste årene markert seg som en av landets mest leste bloggere, og for sin deltakelse i TV 2-serien «Bloggerne». Det er få temaer hun skygger banen for, for i sin karriere på topplisten har hun skrevet åpent om det aller meste.

Det er det ikke alle som liker, og innleggene hennes skaper tidvis debatt. Noe mindre tid til bloggen har det derimot blitt nå, ettersom hun er i et lykkelig forhold med elleve år yngre Erik Skaar.

Tiden går derfor mye med til kos om dagen. Nylig la bloggeren ut et bilde av seg selv i badedrakt, mens hun poserte på en solseng.

Det tok imidlertid ikke lang tid før hun måtte slette det.

Bildeblemme

Enkelte blogglesere og venner la nemlig merke til det som trygt kan kalles en uvelkommen detalj på fotografiet.

<strong>VISTE FOR MYE:</strong> En ubeskåret versjon av dette bildet ble først delt med leserne til Anne Brith. Flere stusset, og mente de kunne se «blomsten» hennes. Etter vitsing i sosiale medier og på diverse fora, valgte hun å legge ut en redigert utgave - der hun har croppet vekk underlivet. Foto: Privat
VISTE FOR MYE: En ubeskåret versjon av dette bildet ble først delt med leserne til Anne Brith. Flere stusset, og mente de kunne se «blomsten» hennes. Etter vitsing i sosiale medier og på diverse fora, valgte hun å legge ut en redigert utgave - der hun har croppet vekk underlivet. Foto: Privat Vis mer

Se og Hør har valgt å ikke gjengi bildet i sin helhet, men som flere bemerket seg, var det en detalj ved bloggerens underliv som vekket reaksjoner.

- Det var en venninne av meg som sendte melding angående det bildet. Jeg tror hun spurte om jeg «luftet dusken», sier hun til Se og Hør.

På fotografiet, før underlivet ble beskåret bort, kunne en nemlig skimte det som så ut som Davidsens edle deler. Bildet ble lagt ut på nettet, og ivrig diskutert i diverse fora.

PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

- Litt fett har kommet i klem

Davidsen ler godt når hun forteller sannheten bak bildeblemma.

- Det er ikke det alle skal ha det til å være. Det er rett og slett ikke det man tror det er. Jeg har lagt på meg litt i det siste - de såkalte kjærlighetskiloene - og det er nok bare litt fett som har kommet i klem med badedrakten, hevder hun og ler.

- Men jeg skjønner godt at det kan misoppfattes. Det har derimot ikke vært intensjonen. Jeg så det ikke før andre begynte å påpeke det. Og det skal jo sies at jeg har fått fire barn, så om man zoomer inn på sånne bilder, finner man vel nok å studere uansett, ler hun.

Selv om det var ubehagelig da feilen ble oppdaget i går, synes hun bare det hele er gøy nå.

<strong>SKJØT GULLFUGLEN:</strong> Anne Brith fant kjærligheten med Erik Skaar tidlig i år, og forteller at hun er svært forelsket. Foto: TV 2
SKJØT GULLFUGLEN: Anne Brith fant kjærligheten med Erik Skaar tidlig i år, og forteller at hun er svært forelsket. Foto: TV 2 Vis mer

- Du kan jo grave deg ned, eller så kan du gå videre. Jeg har nok å gjøre, så jeg har ikke tid til å dvele ved noe som dette. Jeg endret utsnitt, og så var saken liksom ute av verden for meg. Gårdagens krise er morgendagens spøk, sier hun.

Betalte for Tinder

Før Anne Brith fant kjærligheten i Erik, var hun singel og storforbruker av sjekkeappen Tinder. Det var hun flere ganger åpen om.

- Jeg har 109 matcher på profilen min, har hun sagt til Se og Hør tidligere.

Den 43 år gamle bloggeren var svært åpen og klar for nye bekjentskap, og det skulle heldigvis gå hennes vei etter hvert. Det ble derimot en kostbar affære for firebarnsmoren.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun valgte nemlig å oppdatere til «Tinder Gold». Funksjonen ga henne mulighet til å se hvem som har likt henne, før hun eventuelt bestemmer seg for å like dem og sveipe til høyre.

Den oppgraderte funksjonen kom ikke gratis, noe bloggeren var fullstendig åpen om. Tjenesten koster alt fra 74 kroner til 159 kroner i måneden, avhengig av hvor mange måneder man kjøper sammenhengende.

- TUNGT Å SE PÅ: Et utvalg profiler fra «Bloggerne» avslører noe av det vi får se i den kommende sesongen, som har premiere 2. april på TV 2 Livsstil. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

- Omdiskutert tema

Anne-Brith har flere ganger tidligere, når hun ikke skriver om kjærlighet, klart å skapte overskrifter med sine innlegg om barn og oppdragelse.

I «Bloggerne» og på bloggen er derfor hennes fire barn en naturlig del av hverdagen, men det er ikke noe hun har latt skje uten en god dose betenkningstid.

- Det er jo et omdiskutert tema, spesielt siden jeg er mammablogger. Jeg deler jo mye av livet mitt, men sånn må det bli. Det hadde jo ikke blitt riktig å dele «bare meg», når barna er en naturlig del av livet mitt. Det er jo dem jeg tilbringer 90 prosent av tida mi med, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Hver dag er en kamp for å holde seg edru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer