Caroline Berg Eriksen:

Bloggeren håvet inn millioner

Landets bloggere og influensere tjener særs godt.

GODT BETALT: Caroline Berg Eriksen dro inn nærmere tre millioner kroner i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODT BETALT: Caroline Berg Eriksen dro inn nærmere tre millioner kroner i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om skattelistene ikke blir offentliggjort før til uken, har Dagens Næringsliv, som alltid, klart å hente ut enkelte tall før publisering. De har blant annet allerede avslørt at milliardærarvingene Katharina og Alexandra Andresen, i tillegg til Salmar-arving Gustav M. Witzøe, har spart millioner av kroner på skatt de siste årene.

I denne omgang er det landets bloggere og influensere de har fokusert på.

Sophie Elise Isachsen (24) har i flere år tjent best i sin bransje. I 2017 mangedoblet hun formuen sin, samtidig som hun håvet inn 2,5 millioner i lønn.

Tallene for 2018 viser imidlertid at hun «bare» tok ut 1,77 millioner kroner i lønn, men hun har fortsatt til salt i grøten. Når tallene for i år slippes neste år igjen, kan det fort hende det har sunket enda mer. Hun har nemlig varslet at bloggen skal legges ned.

På toppen

På inntektssiden ble hun i fjor i hvert fall forbigått av ingen ringere enn Caroline Berg Eriksen (32), tidligere kjent under aliaset Fotballfrue.

Hun tok ut hele 2,89 millioner kroner i lønn i fjor, mot 2,45 millioner i 2017. Formuen hennes har også økt betraktelig, viser tallene - som avisen påpeker er hentet inn av kredittvurderingsselskapet Dun & Bradstreet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer