Coronaviruset:

Blogger trodde ikke på corona - døde

- Jeg trodde også at det ikke fantes noe covid, skrev fitnessinfluenseren på Instagram. To dager seinere døde han av coronaviruset.

DØDE: Den 34 år gamle fitnessinfluenseren Dmitrij Stuzjuk døde av coronaviruset. Han trodde ikke viruset var farlig før han selv ble smittet. Foto: Privat
DØDE: Den 34 år gamle fitnessinfluenseren Dmitrij Stuzjuk døde av coronaviruset. Han trodde ikke viruset var farlig før han selv ble smittet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den 34 år gamle fitnessinfluenseren Dmitrij Stuzjuk døde i går av coronaviruset, skriver det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti.

Stuzjuks ekskone bekrefter også dødsfallet på Instagram.

- Dmitrij er ikke lenger med oss. Hans hjerte maktet ikke mer skriver ekskona, som også er mor til hans tre barn.

Stuzjuk var én av Ukrainas mest kjente og populære influensere, og med sitt russiske morsmål nådde han også langt utenfor Ukrainas landegrenser.

Ferie i Tyrkia

Nyheten om hans dødsfall når også langt utenfor Ukrainas landegrenser, nettopp på grunn av Stuzjuks tidligere uttalelser om coronaviruset og den globale pandemien viruset har forårsaket.

34-åringen har flere ganger tatt til orde for at pandemien ikke eksisterer, og at det ikke er noe coronavirus.

Etter en ferie i Tyrkia tidligere denne måneden, ble plutselig Stuzjuks oppfatning av pandemien snudd på hodet.

GODE FORBILDER: Helseminister Bent Høie påpeker at influensere har et særlig ansvar når det kommer til å være forbilder for dagens generasjon. Video: Embla Hjort-Larsen, Reporter: Frode Andresen Vis mer

- Vanskelig å puste

I sitt siste Instagram-innlegg beskriver Stuzjuk selv hvordan han ble syk i Tyrkia.

- Jeg følte meg dårlig den andre dagen i Tyrkia. Jeg våknet midt på natta fordi nakken var hoven, og det var vanskelig å puste. Samtidig verket det litt i magen. Dagen etter dukket en hoste opp, men jeg hadde ikke feber, skrev Stuzjuk bare for tre dager siden.

Han tenkte for seg selv at symptomene kanskje kunne ha oppstått som følge av trening, maten og klimaet som var annerledes, eller at han sov med hotellets klimaanlegg påskrudd.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Innlagt på sykehus

Da han kom tilbake til Ukraina fra Tyrkia, dro han til legen. Han tok en coronatest, og den var positiv. Tilstanden hans ble verre, og han ble deretter innlagt på sykehus, og måtte puste gjennom en oksygenmaske.

I samme innlegg fortalte han at var blitt skrevet ut av sykehuset og befant seg hjemme for å fortsette behandlingen der.

Da tok han også til ordet for at han hele tida har tatt feil om coronaviruset.

- Jeg vil advare alle på det sterkeste: Jeg trodde også at det ikke fantes noe covid, skrev han innledningsvis.

- Covid-19-sykdom er ikke flyktig!, la han til.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Ga oss så mye

Innlegget var det siste Stuzjuk delte med sine følgere før hans ekskone Sofija Stuzjuk to dager seinere delte nyheten om at 34-åringen hadde gått bort.

I går delte ekskona nok en post, hvor hun beskrev sin egen sorg.

- Ja, vi hadde ikke noe godt forhold. Ja, det var mange problemer. Men dette forholdet ga oss så mye, skriver ekskona.

- Du er vår skytsengel, og din kjærlighet vil alltid beskytte englene våre, legger hun til.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer