«Farmen» 2020:

Blogger om livet som «Farmen»-frue

Raymond Røskelands kjæreste, Sidney Lunde, har kapret førsteplassen på bloggplattform.

MYE OPPMERKSOMHET: «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland har markert seg i årets sesong. Det merker også kjæresten Sidney Lunde. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
MYE OPPMERKSOMHET: «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland har markert seg i årets sesong. Det merker også kjæresten Sidney Lunde. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

«Farmen-frue» kunne gjerne vært et bloggnavn i 2020, men i stedet er det under aliaset «Rallarfrue» at Sidney Lunde (32) gyver løs på tastaturet flere ganger i uka.

Kjæresten hennes, «Farmen»-deltaker og anleggsarbeider Raymond Røskeland (37), graver sin egen vei i realitybransjen tre ganger i uka, og har allerede gjort seg godt bemerket i årets sesong.

Dette fører riktignok med seg goder for kjæresten også, som på den ovennevnte bloggen oppdaterer leserne sine tett om det som skjer på skjermen, også om livet med Røskeland.

På topplista

«Det var utrolig rart da han ringte meg etter å ikke ha hørt fra ham på så mange uker, og det var veldig rart å se navnet hans dukke opp på telefonen. Det er nesten umulig å forklare hvor ufattelig deilig det var å høre stemmen hans igjen, det var nesten litt uvirkelig», skrev Lunde blant annet om første samtale med 37-åringen da innspillingen var over.

Overfor Se og Hør forteller Lunde at interessen for bloggen hennes har tatt seg kraftig opp etter at «Farmen» begynte på tv.

- Da kom jeg opp på topplista med en gang, så det er tydeligvis noe som fenger og engasjerer folk, forteller hun.

Bloggen startet hun tidligere i år ettersom paret egentlig ikke har det typiske A4-livet, samtidig som hun ville ha noe å gjøre mens Røskeland var på gården.

- Det var aldri meningen at den skulle leses av mange, man man blir jo litt motivert av det, innrømmer hun, og forteller at daglig leses innleggene hennes av mellom 500 og 600 mennesker.

FLØRT: Allerede i første episode kunne man se av Kjetil og Wiktoria fikk en god tone. Nå forteller dem om hva ståa er i dag. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ TV 2/ Rød Løper Vis mer

Nettroll

Lunde skriver på bloggplattformen Miniblogg, hvor hun i skrivende stund ligger på førsteplass.

- Jeg merker at oppmerksomheten øker rundt Raymond, noe som gjenspeiler seg på Instagram-kontoen min også. I tillegg sender folk meg venneforespørsler på Facebook. Det er ikke sånt jeg er vant til, men folk gjøre tydeligvis reaserchen sin, noe jeg synes er hyggelig, forteller hun.

Så langt har hun bare mottatt støtte i sosiale medier.

- Man er aldri forberedt på disse nettrollene, men foreløpig har jeg gått klar og fått hyggelige tilbakemeldinger.

Møttes på 7-Eleven

Paret, som har vært sammen siden 2017, møttes på 7-Eleven i Bergen sentrum. Lunde skulle ta toget hjem til Oslo, men Røskeland ville det annerledes.

- Han hadde vært på byen og skulle vel kjøpe røyk. Han begynte å snakke og spurte om jeg ville være med på nachspill noe jeg syntes var litt merkelig ettersom jeg satt der helt kliss edru, sier hun lattermildt, og fortsetter:

- Men av en eller annen grunn ble jeg med i taxien fordi de holdt til ved togstasjonen.

Etter en stund reiste de videre hjem til Røskeland, hvor 32-åringen tilbragte over ei uke.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Raymond skulle til Narvik eller noe og kjøpe en gravemaskin, så han spurte om jeg kunne bli og passe huset og hunden hans. Siden da har vi mer eller mindre hatt kontakt, forteller hun.

Paret har sønnen William Hamilton sammen som blir to år i februar, og den lille familien er klare for oppmerksomheten som stadig vokser.

- Jeg synes det er kjekt, og jeg sa det til Raymond før han dro på gården, «at du kommer til å bli en sånn som folk interesserer seg for», og det har jo vist seg i ettertid - at folk vil ha mer av ham. Det er morsomt å høre om alt han får være med på i etterkant, sier hun.

LES OGSÅ: Slik lever han med ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer