«Farmen» 2020:

Blogger om livet som «Farmen»-frue

Raymond Røskelands kjæreste, Sidney Lunde, har kapret førsteplassen på bloggplattform.

MYE OPPMERKSOMHET: «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland har markert seg i årets sesong. Det merker også kjæresten Sidney Lunde. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
MYE OPPMERKSOMHET: «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland har markert seg i årets sesong. Det merker også kjæresten Sidney Lunde. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

«Farmen-frue» kunne gjerne vært et bloggnavn i 2020, men i stedet er det under aliaset «Rallarfrue» at Sidney Lunde (32) gyver løs på tastaturet flere ganger i uka.

Kjæresten hennes, «Farmen»-deltaker og anleggsarbeider Raymond Røskeland (37), graver sin egen vei i realitybransjen tre ganger i uka, og har allerede gjort seg godt bemerket i årets sesong.

Dette fører riktignok med seg goder for kjæresten også, som på den ovennevnte bloggen oppdaterer leserne sine tett om det som skjer på skjermen, også om livet med Røskeland.

På topplista

«Det var utrolig rart da han ringte meg etter å ikke ha hørt fra ham på så mange uker, og det var veldig rart å se navnet hans dukke opp på telefonen. Det er nesten umulig å forklare hvor ufattelig deilig det var å høre stemmen hans igjen, det var nesten litt uvirkelig», skrev Lunde blant annet om første samtale med 37-åringen da innspillingen var over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer