LATET SOM DE VAR KJÆRESTER: Paradise-kjendis Kevin kom tett omslyngende med Robinsondeltager Marita Edquist til førpremiere på årest Robinson-sesong.  Til venstre: Maria Marthinsen, som er sammen med deltageren Christian Flotvik (ikke på bildet). Foto: Stella
LATET SOM DE VAR KJÆRESTER: Paradise-kjendis Kevin kom tett omslyngende med Robinsondeltager Marita Edquist til førpremiere på årest Robinson-sesong. Til venstre: Maria Marthinsen, som er sammen med deltageren Christian Flotvik (ikke på bildet). Foto: StellaVis mer

Bloggen hennes avslørte spøken

- Ja vi er kjærester, påstod relityparet...

SEHER.NO: Søndag er det klart for tiende sesong av Robinsonekspedisjonens på TV3, og torsdag var det premierefest i Oslo.

Robinson-deltager Marita Edquist vakte relativ oppmerksomhet på førpremieren, da hun kom - kyssende og kosende - til tilstelningen sammen med Paradise Hotel-deltager Kevin Guzon.

- Vi er kjæreste, kunne de røpe.

Men få lot seg lure.

Marita hadde nemlig på forhånd avslørt planen om å lure pressen til å tro de to var kjærester:

"Kevin just finished the first season of Paradise Hotel (..another reality show) in Norway. Ergo why going together with him will be a funny media prank ;-P"
Hun avslører også at hun egentlig kjæreste med en danske som heter Brian.

Oppmerksomhet ble det nå på Marita og Kevin to likefullt.

Kevin kunne forøvrig fortelle at han har sagt opp sin kokkejobb i hjembyen Sandefjord for å begynne som matlager i Nordsjøen.

- Det blir spennende, mener 27-åringen.

Jobben i Nordsjøen innebærer en turnus med to uker på og en måned av. Så får han i alle fall god tid til å forberede sitt neste "funny media prank".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-gjeng