Sophie Elise:

Bloggdronningen får egen TV-serie

- Kameraene har fulgt meg flere ganger i uken, hele dager i flere måneder.

NY SERIE: 18. januar er det premiere på Sophie Elise Isachsen sin egen serie «Sophie Elises verden». Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
NY SERIE: 18. januar er det premiere på Sophie Elise Isachsen sin egen serie «Sophie Elises verden». Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I hele fem sesonger har fansen fått følge bloggeren Sophie Elise Isachsen (23) i TV 2 serien «Bloggerne». Nå får hun sin helt egen serie, «Sophie Elises verden», som skal dokumentere livet hennes på nært hold.

Den nye serien har premiere på TV 2 livsstil 18. januar.

- Kameraene har fulgt meg flere ganger i uken, hele dager i flere måneder. Man får virkelig sett alt, sier bloggeren selv om sin nye serie i en pressemelding.

Ifølge TV 2 får seerne se mye til 23-åringens venner, Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25), i hennes nye serie.

- Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang nå så åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et «fullkomment» bilde av mitt liv. Det er jeg stolt, rørt og glad over, sier hun til TV 2.

I tillegg røper bloggeren at perioden hvor hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen, ble filmet av kamerateamet til den nye serien.

Overraskelse

23-åringen har vært en svært populær blogger, og i august kunne Sophie Elise avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste, Kasper Kristoffersen. Det røpte nordlendingen naturligvis på sin egen blogg.

Han er i likhet med henne selv, også fra Harstad. Sophie og Kasper kjente hverandre lenge før de ble et par.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Sophie Elise la ikke skjul på at kjæresten er av den romantiske sorten. I anledningen at bloggerens bursdag nærmet seg, overrasket han kjæresten.

Det fortalte Sophie Elise til Se og Hør.

- Han arrangerte en overraskelsesbursdag for meg, i tillegg til at han fikset en video med alle vennene mine. Det var veldig søtt, sa hun.​

Måtte operere

Alt har imidlertid ikke vært rosenrødt for bloggeren den siste tiden. I desember kunne bloggeren fortelle at hun nylig hadde gått gjennom en operasjon.

I et åpenhjertig blogginnlegg skrev hun følgende:

«Som noen av dere kanskje har fått med dere opererte jeg i går formiddag. Cystene, eggstokkene, bekkenet.»

Saken fortsetter under:

FESTPREMIERE: Sophie Elise viste frem kjæresten Kasper på premieren til «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FESTPREMIERE: Sophie Elise viste frem kjæresten Kasper på premieren til «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Hun fortalte også åpenhjertig om at den ene eggestokken ikke fungerer som den skal, og at hun som følge av dette har mindre sjanse for å bli gravid.

- Det går bra med meg nå. Jeg er «all about now» og klar for en fest. Jeg var ikke det for noen dager siden, men nå er jeg det, sa hun til Se og Hør.

Ga ut bok

De siste årene har 23-åringen gjort mye annet enn å blogge. I oktober 2016 ga hun nemlig ut sin første bok, «Forbildet», som bare på en uke solgte 14 000 eksemplarer.

Selv om boken tilsynelatende så ut til å falle i god jord hos fansen, var det ikke alle som var like begeistret.

«Sophie Elises selvbiografi er først og fremst deprimerende lesning», skrev Dagbladet i sin anmeldelse og ga boken en treer på terningen.

VG var heller ikke raus i sin mening om boken den gang, og ga den en fire på terningen.

Likevel har Sophie Elise fått skryt av åpenheten hun har delt med leserne.

Fikk hets

I 2017 ga Sophie Elise ut en ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen. I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Sophie danser med en mørkhudet mann.

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

Sophie kunne ikke tro hva hun leste og fikk sjokk etter den omfattende rasehetsen.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte hun til Dagbladet.

Vurderte anmeldelse

Også Bjørn Rogstad i Universal Music var rystet over kommentarfeltet til musikkvideoen.

- Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordas avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte. Dette er en vanskelig og etthundreprosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tjue idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i sola? Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.

LES OGSÅ: Brudd to måneder etter «Skal vi danse»-seieren

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer