Bløffer om ny kjæreste

Harald Eia diktet opp forhold på nettet.

BESKYLDES FOR KJÆRLIGHETSBLØFF: Ifølge Se og Hør har Harald Eia diktet opp et forhold til journalisten Jennifer Bråthen på nettstedet Facebook. Foto: SCANPIX
BESKYLDES FOR KJÆRLIGHETSBLØFF: Ifølge Se og Hør har Harald Eia diktet opp et forhold til journalisten Jennifer Bråthen på nettstedet Facebook. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  "Hjernevask"- programleder Harald Eia (42) er kjent for å holde kortene tett til brystet når det gjelder sitt privatliv, men ifølge Se og Hør har flere meldinger mellom ham og journalist Jennifer Bråthen (31) den siste tiden gitt uttrykk for at de to er i et forhold.

Både Eia og Bråthen skal nylig ha endret sin sivilstatus på nettstedet Facebook fra "singel" til "i et forhold" på samme dag nylig.

Eia skal også ha skrevet at han er svært lykkelig og lagt igen meldinger på Jennifers profil om at han er svært fornøyd med den nye sivilstatusen hennes.

Men ifølge Se og Hør er imidlertid det hele et spill for galleriet.

Flere av Eia og Bråthens venner sier til bladet at "forholdet" er et slags kunstprosjekt for å skape oppstuss, spekulasjoner og nysgjerrighet.

- Hehe. Jeg har ingen kommentar, sier Eia - som i 2007 ble skilt fra kona Anne Ryg (42) - til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Kvinner er kanskje flinkere til å ta seg av barn