HOLDER HENNE UNG?: Demi er gift med den 15 år yngre filmkjekkasen Ashton Kutcher. Foto: All Over Press
HOLDER HENNE UNG?: Demi er gift med den 15 år yngre filmkjekkasen Ashton Kutcher. Foto: All Over PressVis mer

- Blodiglene holder meg ung

Demi Moores skjønnhet er resultat av blodsuging...

SEHER.NO: Skuespillerskjønnhet Demi Moore (46) er nesten like kjent for sitt skremmende ungdommelige utseende og sitt ekteskap med 15 år yngre Ashton Kutcher, som hun er for sitt skuespillertalent.

46-åringen gjorde tidenes comeback som sexy skurk i "Charlies Angels : Full Throttle" i 2003, og skuespillerinnens fantastiske filmkropp satte raskt igang rykter om at hun hadde gjennomført en mengde plastisk kirurgi.

Men nå avslører superstjernen "hemmeligheten" bak hennes evigunge utseende.

Demis "superkur" er nemlig basert på en flere hundre år gammel tradisjon - blodsugende igler, skriver Metro.co.uk.

- Det er sant, jeg ser alltid etter nye og banebrytende behandlinger for helsen. Jeg dro til Østerrike for å gjennomføre en kroppsrensing og del av behandlingen var da igleterapi. Men dette er ikke bare myr-igler. Disse er spesielle, sa skuespillerinnen da hun gjestet David Letterman nylig.

Se Letterman-intervjuet lenger ned!

Igler ble i mange år brukt for å "hele" syke mennesker og rense blodet, og ifølge superstjernen har iglene hatt en stor effekt på hennes helse og utseende.

- De har ensymer i seg som blir sluppet løs i blodet ditt når de biter deg. Du blør en liten stund etter bittet, men helsen din blir bedre på grunn av det. De fjerner alle giftstoffene i blodet. Først føler du deg litt verre, men etterhvert føler du deg mye bedre, forklarer hun, og legger til:

Iglene blir plassert i navelen min, noe jeg synes er utrolig ekkelt. De krabber inn der og så biter de, og så ser man at de bare bli feitere og feitere før de tilslutt triller sammen og ramler ut av navelen som en drita mann ramler ut av en bar.

En tydelig skremt Letterman spør så "er du sikker på at dette ikke bare er et tegn på at du er i overgangsalderen?"

- Helt sikker, det er fantastisk, ler Demi, og legger til at hun skal tilbake til Østerrike og prøve det igjen:

- Ja, jeg må jo det.

Har du et kjendistips? Tips oss på

LES OGSÅ: - Disse damene er over 40!

Se Letterman-intervjuet nedenfor:
seher@seher.no

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.