Blodig ulykke i «Kari Traa-leikane»

- Jeg kjente jeg ble våt nedover halsen. Det var blod, sier deltager Cecilie Brenden Høgtorp til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld er det premiere på TV3s nye realitysatsning, «Kari Traa-leikane».

Her skal 13 unge jenter kjempe om muligheten til å være frontfigur for klesmerket til Kari Traa. Men tro ikke at dette bare er en enkel audition.

Blodig ulykke

Her må jentene stå på ski, rappelere og prøve seg på andre typer av ekstremsport, samtidig som de får prøve seg på skuespiller og andre roligere aktiviteter.

- Vi har jo testet oss i alt. Fra psykisk til fysisk og følelsene har jo gått opp og ned gjennom hele oppholdet, forteller Cecilie Brenden Høgtorp (23).

Men for Cecilie holdt det hele på å gå veldig galt allerede i den første episoden. På vei tilbake fra et oppdrag falt den unge deltageren stygt og satte tenna gjennom leppa.

- Jeg tenkte ikke så mye, det skjedde så fort. Jeg kjente jeg ble våt nedover halsen, og det var jo blod. Jeg fikk litt søstertrøst. Det gjorde ikke så vondt der og da. Man er jo så gira hele tiden, så det er etterpå når man slapper av at det kommer. Så da fikk jeg kallenavnet Leppa resten av tiden, sier Cecilie.

Saken fortsetter under bildet.

SKUMMEL OPPLEVELSE: Cecilie Brenden Høgtorp (til venstre) falt og skadet seg stygt i første episode av Kari Traa-leikane. Tvillingsøster Iselin kunne bare se på at blodet fosset nedover halsen på Cecilie. Foto: Curt Hjertstedt
SKUMMEL OPPLEVELSE: Cecilie Brenden Høgtorp (til venstre) falt og skadet seg stygt i første episode av Kari Traa-leikane. Tvillingsøster Iselin kunne bare se på at blodet fosset nedover halsen på Cecilie. Foto: Curt Hjertstedt Vis mer

Fryktet for tvillingsøsteren
For tvillingsøsteren Iselin var det en ekkel opplevelse å se blodet fosse nedover halsen på Cecilie.

- Jeg var litt foran, så egentlig hører jeg bare noen som skriker. Men så ser jeg masse blod og da tenker jeg selvfølgelig det verste.

- Men så kommer jeg opp og Cecilie er sånn som hun pleier å være og sier: Er det farlig? Er det farlig? Da skjønner jeg at alt er bra, forteller Iselin Brenden Høgtorp (23) til Seoghør.no.

Opplevelsen av å være med i TV-serien har vært enorm. Inntrykket av programleder Kari Traa kunne heller ikke ha vært bedre.

- Hun er hundre millioner ganger tøffere og kulere enn vi trodde. Jeg tror ikke hun eier redsel. Hun koser seg og stresser ikke. Men samtidig går det ikke bare på det tøffe, hun har omsorg. Vi har sett henne sammen med de små barna hennes, så hun er veldig søt og omsorgsfull også, sier de tre jentene i kor.

«Kari Traa leikane» ser du på TV3 torsdager kl 20.30.

LES OGSÅ: Synes du ånden min er fin?