Jan Thomas og Harlem Alexander:

Blodig uhell: - Mangler deler av fingeren

Kjendisfrisørens julepynting endte med en tur på legevakta.

JULESKADE: Harlem Alexander var involvert i et lite førjulsuhell, som sendte ham rett på legevakta. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
JULESKADE: Harlem Alexander var involvert i et lite førjulsuhell, som sendte ham rett på legevakta. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

OBS: Se og Hør advarer om sterke bilder i denne artikkelen.

Årets julefeiring blir trolig annerledes for de fleste, men både pynting og gavekjøp kommer man ikke unna. Pyntingen har vært særlig viktig, spesielt etter at helseminister Bent Høie ba folk pynte tidlig for å lyse opp litt ekstra i mørket.

UTEN FILTER: I «Jan Thomas' verden» innrømmer Harlem at han ikke er like komfortabel i offentligheten som kjæresten sin. Det tar Jan Thomas på alvor. Video: Rød Løper Vis mer

Kjendisfrisør Harlem Alexander (33), som for alvor ble kjent for offentligheten som Jan Thomas' (53) nye kjæreste, ville derfor gjøre det hyggelig i salongen på Frogner. Han hadde kjøpt inn litt granbar som han skulle legge her og der, før dagens første kunde kom innom.

Slik ble det ikke. Han skulle bare kutte av noen greiner på kvistene med en brødkniv, og spikket mot seg selv. Det endte med at deler av fingeren falt av, og at de en gang grønne kvistene nå var farget røde av blod.

Åsted

- Det var blod overalt. Plutselig så jeg at jeg manglet en stor del av pekefingeren, og at den lå i vasken. Valpen vår syntes dette blodet var veldig gøy, og det var brått små fotspor i blod i hele salongen. Det så ut som et åsted, humrer han overfor Se og Hør.

BLODIG ALVOR: Det blødde kraftig fra fingeren til Harlem Alexander etter uhellet. Foto: Privat
BLODIG ALVOR: Det blødde kraftig fra fingeren til Harlem Alexander etter uhellet. Foto: Privat Vis mer

Harlem Alexander har akkurat begynt i ny jobb, som stylist og deleier av den nye franchise-salongen til Jan Thomas. Derfor var det helt naturlig at han pådro seg ansvaret om å pynte salongen, til glede for førjulskundene. Julekosen endte derimot på legevakta.

- Hun ene her ringte til Jan, og sa han måtte komme med en gang. Han skjønte ikke alvoret først, for han sa han skulle ta seg en dusj først, ler han, og fortsetter:

- «Jeg tror det haster litt», sa hun til han da. Da kom han og kjørte meg til legevakta. Jeg hadde med biten av fingeren min i lomma, men den var død allerede før vi var fremme. De kunne altså ikke sy den på igjen, sier han.

AU: Kuttet med kniven ga et dypt søkk i fingeren. Foto: Privat
AU: Kuttet med kniven ga et dypt søkk i fingeren. Foto: Privat Vis mer

Borte fra jobb

Bilder av skadene viser at kuttet han påførte seg i løpet av uhellet var dypt. På grunn av adrenalin kjente han heldigvis ingen smerte, og han er glad det ikke gikk enda verre. Trolig vil han bli helt som normal igjen - muligens med et lite søkk i fingeren.

- Det passer jo aldri å bli skadet, men det passer ekstremt dårlig nå. Jeg har fulle lister med kunder som jeg ikke kan klippe. Jeg får ikke beveget fingeren min. Akkurat det har jeg veldig dårlig samvittighet for, sier han, og fortsetter:

PASSET DÅRLIG: Skaden har bidratt til at flere av Harlem Alexanders faste kunder ikke får julesveisen i orden. Foto: Privat
PASSET DÅRLIG: Skaden har bidratt til at flere av Harlem Alexanders faste kunder ikke får julesveisen i orden. Foto: Privat Vis mer

- Jeg skal heldigvis, etter planen, tilbake på jobb om ei uke. Akkurat nå er fingeren vond å bøye, så jeg vet ikke om jeg får klipt eller fønt fremover. Det blir muligens bob-frisyre på alle kundene mine, sier han humoristisk, og refererer til den korte og lettklipte sveisen.

Den siste tiden har han tilbrakt hjemme, der han har blitt vartet opp av samboeren.

- Jeg kan ikke huske sist jeg lagde middag nå. Han er veldig romantisk og har stilt opp. Han pakker meg til og med inn i dyna, flirer Harlem Alexander.

KJÆRESTE OG SJEF: I november åpnet Jan Thomas sin første franchise-salong - der kjæresten Harlem Alexander er medeier. Foto: Espen Solli
KJÆRESTE OG SJEF: I november åpnet Jan Thomas sin første franchise-salong - der kjæresten Harlem Alexander er medeier. Foto: Espen Solli Vis mer

Parets nye leilighet på Frogner er heldigvis allerede pyntet til jul, slik at han unngår flere julerelaterte pynteulykker. På salongen valgte de å kaste pynten han hadde kjøpt inn.

- Jeg var innom en tur for å se, men de hadde kastet alt. Det var vel så mye blod på det at det bare måtte ut. God jul, liksom, sier han.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Måtte skjule forholdet

Mange fulgte med stor iver med da Jan Thomas skulle finne kjærligheten på tv tidligere i år. Til slutt falt valget altså på haldenseren Harlem Alexander.

Det klaffet første gang de møttes. Men 53-åringen kunne ikke i sin villeste fantasi tro at han skulle finne kjærligheten på tv. Nå har han og Harlem Alexander vært samboere siden de kom hjem fra innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i fjor.

TAR TIL TÅRENE: Jan Thomas gjester «Senkveld» denne uken, og tar til tårene når han snakker om kjæresten, Harlem Vis mer

Kjendisfrisøren har uttalt at det var deilig å komme til Norge, hvor de kunne være «helt normale».

Men de fikk også satt det gryende kjærlighetsforholdet på en ordentlig prøve: de måtte nemlig holde romansen skjult frem til serien var ferdig sendt på tv på våren.

- Vi fikk ikke lov til å omringe oss med venner, vi fikk ikke lov til å fortelle det til noen, vi fikk ikke gå noen steder. Så vi ble tvunget til å faktisk sitte sammen og bli kjent. Og det var så fint, og så ekte, har Jan Thomas tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer