DREPT? Det har i etterkant av Jacksons død florert rykter om hvorvidt han kan ha blitt drept som en følge av overmedisinering. Foto: AP
DREPT? Det har i etterkant av Jacksons død florert rykter om hvorvidt han kan ha blitt drept som en følge av overmedisinering. Foto: APVis mer

Blodig t-skjorte funnet hos Jackson

Politiet overså først beviset.

SEHER.NO: Det er den britiske tabloidavisen The Sun som har fått tak i bildet av en blodig t-skjorte som skal ha blitt funnet i Michael Jacksons hjem.

Ifølge avisen skal det være snakk om en hvit dameskjorte, hvor prislappen fremdeles var på da den ble funnet.

Bildet av t-skjorten skal ha blit tatt kun to dager etter at poplegenden døde, men skjorten skal ikke ha blitt tatt med av politiet som bevis før nå.

Onsdag uttalte advokaten Craig Silver at han synes det er helt utrolig at klesplagget ikke ble fjernet av politiet med én gang.

- Det er ganske utrolig at den blodige skjorten ikke ble tatt med som bevis.

Advokaten mener ifølge The Sun at skjorten muligens kan gi svar på hva som virkelig skjedde kvelden Michael døde.

"Beat It"-stjernen ble erklært død den 25.juni, men det er fremdeles ikke fastslått hva som egentlig skjedde i forkant av hjertestansen.

Dr. Conrad Murray var den siste som så poplegenden i live, og det spekuleres i om han kan ha hatt noe med dødsårsaken å gjøre. Det mener i hvert fall Michaels brødre, Jermain og Tito, som offentlig har gått ut og anklaget legen.

Politiet har i etterkant av dødsfallet forsøkt å kartlegge hvilke leger som skrev ut medisinene som kan ha kostet popstjernen livet, og har fem leger er under etterforskning, men hovedfokuset er etter ryktene rettet mot Dr. Conrad Murray.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Bhattis hyllestvideo skyter i været