Lady Gaga og Ryan Fischer:

- Blodet rant fra skuddsåret

Lady Gagas hundepasser ble skutt i forrige uke. Nå snakker han ut.

SKUTT: Lady Gagas hundepasser ble skutt på åpen gate. Nå uttalter han seg for første gang om hendelsen. Foto: Instagram / Ryan Fischer
SKUTT: Lady Gagas hundepasser ble skutt på åpen gate. Nå uttalter han seg for første gang om hendelsen. Foto: Instagram / Ryan Fischer Vis mer
Publisert

Forrige uke kom den sjokkerende nyheten om at popstjerne Lady Gagas (34) hundepasser, Ryan Fischer, hadde blitt skutt i Hollywood. Det skjedde da han var ute på en spasertur med hundene Koji, Miss Asia og Gustavo onsdag kveld.

Under lufteturen ble han angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av stjernens hunder, Koji og Gustavo.

De to hundene har seinere kommet til rette.

Siden skuddramaet har Fischer ligget på sykehus med store skader. Nå åpner han seg imidlertid om hva som skjedde, ifølge People.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer

Deler ærlige innlegg

I to innlegg på Instagram beskriver han den skumle hendelsen.

«For fire dager siden, mens en bil kjørte av gårde og blodet rant fra skuddsåret mitt, travet en engel over til meg og la seg inntil kroppen min. Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne, til tross for at jeg registrerte at blodet som samlet seg rundt hennes lille kropp var mitt eget», skriver han innledningsvis til et bilde av ham selv fra sykehussenga.

Videre står det at han tenkte tilbake på alle minnene han hadde med hundene, han unnskyldte seg for at han ikke klarte å beskytte dem, og at han håpet han kunne redde dem.

«Siden den gang, akkurat i det naboene løp fra hjemmene og restaurantene til oss på fortauet, har livet tatt en uventet vending».

I neste innlegg fortsetter han:

«Jeg er fremdeles på intensiven etter et veldig nært øyeblikk med døden, og jeg har holdt meg selv (for det meste, jeg er fortsatt menneske) borte fra media. Jeg kommer til å skrive mer seinere, men takknemligheten for all kjærlighet fra denne planeten er overveldende».

Takker Gaga for støtten

Deretter takker han alle for støtten og uttrykker takknemlighet til alle som ga saken oppmerksomhet slik at Koji og Gustav kom til sin rett.

«Til Lady Gaga: dine babyer er tilbake og familien er hel. Vi klarte det! Du har vist så mye støtte gjennom denne krisen til både meg og min familie. Men din støtte som venn, til tross for ditt eget traumatiske tap av barna dine, var urokkelig. Jeg elsker deg og jeg takker deg».

Avslutningsvis skriver hundepasseren at han fremdeles har mye rehabilitering han må gjennom, men at han ser fram til det øyeblikket han endelig kan bli bombardert med kyss og slikk fra Asia, Koji og Gustav.

Som nevnt ble de to hundene funnet i live denne helga. En kvinne skal ha levert hundene til politiets Olympic Community Police Station ved 18-tida lokal tid.

- Kvinnen som leverte hundene ser ut til ikke å være involvert eller tilknyttet angrepet onsdag, sa politikaptein Jonathan Tippett, ifølge nyhetsbyrået AP.

Foreløpig er det ikke kjent hvordan kvinnen kom i besittelse av hundene. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot.

LES OGSÅ: Stjerner hardt ut: - Ikke nok

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer