<strong>MYE BLOD:</strong> Aamodt forteller at det var dramatisk og at han blødde i hver eneste episode. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
MYE BLOD: Aamodt forteller at det var dramatisk og at han blødde i hver eneste episode. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Blodet mitt bare fosset

Kjetil André Aamodt skadet seg før den aller første øvelsen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus nederst i saken!

SEHER.NO: Tidlig i 2012 er Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus tilbake med en ny sesong av «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» på TVNorge. Denne gangen tar de tidligere alpintstjernene imot norske idrettskjendiser til beinharde konkurranser.

Og dramatisk ble det allerede før første øvelse i det første programmet, da Aamodt skadet seg i det han entret salen.

- Jeg føler jeg blødde i hver eneste episode. I den første episoden skulle jeg gi «high five» til publikum, men skar meg på noen greier, og blodet bare fosset. Det var bare starten, og det ble en del plasterlapper etterhvert. Vi hadde løvblåserfotball mot noen svære muskelmenn. Da fikk vi virkelig kjørt oss, og det var blod både her og der, sier Aamodt til Seher.no.

I den nye sesongen har Kjus og Aamodt med seg gravide Pia Lykke som programleder. Blant utøverne de møter er Steffen Iversen, John Arne Riise, Mads Zucarello Aasen, Tarjei Bøe og Emil Hegle Svendsen.

Og til tross for at de selv sier at de fortrenger alle tap, og bare husker seierene, har nok duoen kommet til kort i enkelte situasjoner.

- Men hvem er den dårliste taperen av dere?

- Det er nok meg. Jeg takler det veldig dårlig, og må isolere meg i en lengre periode etterpå, for så å komme meg tilbake i samfunnet igjen, forteller Aamodt.

Kjus forteller til Seher.no at han på sin side er en dårlig vinner.

- Jeg er sinnsykt god til å hovere. Det synes jeg er morsomt, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte graviditeten da innspillingen startet[obj:media:10334]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer